1b2bb9ab7aaced003d24278a679caef2
V zraku · astrologija

Astrologi pravijo, da lahko vsaka horoskopska kombinacija tvori uspešno in srečno razmerje – zvezde so zgolj tiste, ki naj bi hipotetično nakazovale, katere astrološke kombinacije imajo večjo verjetnost za uspeh. In kot ugotovaljajo, je kemija med njima NAJMOČNEJŠA!

Ko je govora o ljubezni, ima astrologija marsikaj za pripomniti! Kot astrologi ugotavljajo, je med tema dvema astrološkima paroma kemija najmočnejša! In kdo tvori to romantično dvojico?

Iskrice med levom in tehtnico so po mnenju astrologov neprimerljive – šarmantni lev v tehtnici z lahkoto vzbudi občutek, da je življenje neskočno zanimivo in lepo. Levu pa tehtnica omogoči, da postane najboljša verzija sebe in da v popolnosti razvije svojo kreativno plat.

Čeprav sta ta znaka različna, skupaj tvorita odlično celoto. Lev je bolj kot katerikoli drugi znak prepričan vase (včasih preko mere dobrega okusa), tehtnica pa je sposobna vedno videti zapletenost določene zgodbe in pogledati na en dogodek iz različnih zornih kotov.

Lev daje tehtnici ščepec svoje samozavesti, tehtnica pa leva vedno znova opominja na dejstvo, da njegova resnica ni ena in edina, temveč jih je teh na pretek.


393085 Besede in dejanja, ki bolijo: to vam počnejo, ko z vami manipulirajo Čas je, da obrneš nov list: 5 stvari, ki kažejo, da si PRIPRAVLJENA na novo razmerje Čas je, da obrneš nov list: 5 stvari, ki kažejo, da si PRIPRAVLJENA na novo razmerje Ljubezen za celo življenje ali avantura: 3 znaki, ki odkrivajo, v kakšni zvezi si Ljubezen za celo življenje ali avantura: 3 znaki, ki odkrivajo, v kakšni zvezi si Vse ima svoje meje: usodne napake, zaradi katerih moški gre k drugi ženski Vse ima svoje meje: usodne napake, zaradi katerih moški gre k drugi ženski ·