devon-divine-ZbwUCeEl3fY-unsplash
V zraku · odnosi

“Ko človek ljubi, se želi česa naučiti, nečemu služiti, se za kaj žrtvovati.” – Ernest Hemingway

Ali poznate pare, za katere se vam zdi, da so njihovi odnosi, življenja popolna?

Resnica je, da “popoln odnos” ne obstaja. Nihče na tem svetu ga nima in nihče ga še ni našel. Tudi če se zdi, da se dve osebi popolnoma dopolnjujeta, to še ne pomeni, da se v njuni zvezi ne spopadata z izzivi. Medtem ko sta videti nezlomljiva, so na njuni poti tudi številna nesoglasja in prepiri.

Kakšna je njihova skrivnost?

Kadarkoli se prepirajo, so sposobni, da se pogovorijo in spregovorijo o njihovih težavah. Na žalost ni veliko parov, ki obvladajo to sposobnost. Toda tisti, ki jo imajo, so resnično močni. Močni so, ker so spoznali, da je treba, da bi ohranili zdravo in dolgoročno zvezo, skupaj rasti. In ta rast ni destinacija, ampak pustolovščina, potovanje po luknjasti in ovinkasti cesti.

Ne obupajo drug nad drugim vsakič, ko se stvari zalomijo. Ti pari si vedno krijejo hrbet in skupaj gredo skozi vse težave. Namesto, da sebično zbežijo iz odnosa, ko postane zmeden, se držijo drug drugega in drug drugemu dajejo moč, ki jo potrebujejo za premagovanje vsakega izziva, ki jim ga prinese življenje.

Ko ljubijo, so pripravljeni storiti vse, kar je v njihovi moči, da bi popravili tisto, kar je zlomljeno, da bi zrasli skupaj še močnejši.

Če se ne počutite motivirane, da bi storili karkoli je treba, ko se v razmerju pojavi težava, potem niste s pravo osebo. Prava oseba vas bo vedno prepričala, da lahko storite karkoli, spodbudila vas bo, da boste uspešnejši in da boste zasledovali svoje cilje. Seveda bi vi isto storili za njih. To je nekaj, kar dela vaš odnos poseben. Brezpogojna podpora, čista ljubezen in nesporno zaupanje med dvema osebama so stvari, zaradi katerih odnos uspeva.

Medtem ko popolni odnosi ne obstajajo, obstajajo odnosi, ki rastejo. So popolnoma nepopolni na vseh možnih nivojih. Za njih je popolnost imeti nekoga ob sebi, ki bo z njim pognal korenine, ki bo rasel, jokal z njimi in jih ljubil, z vsemi napakami in negotovostjo. Nekoga, ki bo videl skozi nasmeh in našel pod njim bolečino ter jim pomagal, da se prebijejo skozi njo. Tisti, ki jih bo držal za roko in bo ponosen, da bo preživel to divjo potovanje, imenovano življenje, ob njih.

Popolni pari morda niso resnični, ampak prava ljubezen vsekakor je.

Če ste eden izmed srečnežev, ki imajo takšno razmerje, tega nikoli ne jemljite za samoumevno. Razmerja, ki trajajo, zahtevajo neverjetno predanost in veliko trdega dela. Vključujejo veliko odpuščanja, kompromisov in potrditev. Vaš partner ni popoln človek, preprosto zato, ker takšen človek ne obstaja.

Na trenutke bosta ranila drug drugega. A če je ljubezen, ki jo čutita resnična, se bosta pripravljena soočiti s katerimkoli izzivom, ki vama ga prinese življenje. In prav to bo vajino razmerje naredilo “popolno”.

toa-heftiba-2ey7dmVEQv4-unsplash (3) Kako ustvariti boljšo spolno povezavo s partnerjem: 5 načinov, kako občutiti resnično strast timur-romanov-Z_F74GX6O7Y-unsplash 10 razlogov, zakaj mnogi moški ob sebi ne želijo čustveno močnih žensk logan-weaver-INbkVnvzXVw-unsplash Nekega dne boste spoznali ljubezen svojega življenja cover-movies-bed Seznam porednih filmov zaradi katerih bo med vama znova vroče! · · · · · ·