shutterstock_629006642
V zraku · odnosi

Vse ženske imajo svoje skrivnosti – a določene lahko škodijo odnosu in jih je na nek način popolnoma nesmiselno prekrivati moškim!

Preverili smo katere so najpogostejše popolnoma nesmiselne ženske skirvnosti, ki jih moškim skriva skoraj vsaka povprečna ženska in jih strokovnjaki za odnose in partnerstvo močno odsvetujejo.

Postanite pogumne – svojemu moškemu razkrijte naslednje stvari!

Ženske se tudi samozadovoljujejo

V družbi veljajo moški za tiste, ki imajo močnejšo spolno slo in je njihov um “obseden” z mislimi o spolnosti. A morali bi vedeti, da to ni čisto res. Ženske so tudi packe. Ženske tudi masturbirajo, vendar o tem ne govorijo javno kot fantje. Raje uživajo in je njihovo spolno življenje zavito v tančico skrivnosti.

Tudi ženske imajo obrazne dlačice

Fantje, tudi dekleta se brijejo in nimajo kar tako “od Boga” čudežno mehkega obraza, ki ga tako radi božate. Številne ženske obiskujejo salone in trpijo bolečino, le da bi dosegle mehek in sijoč videz. Če bi vam ženske na dolgo in široko o tem razlagale, bi se verjetno skupaj brile z vami.

Znamo biti dominantnejše v postelji

Morda se ne zdi tako, a ženske v postelji vedno dobijo tisto, kar hočejo. Razlika je v tem, da o tem ne govorijo, ampak so tiho in uživajo. Včasih ženske tudi lažejo svoje partnerje, le da bi dosegle svoje in uživale v posteljnih igricah.

Koliko tehtamo

Pri mnogih damah je informacija o številki na tehtnici najbolj varovana skrivnost. Ker je nekatere ženske strah, kako se njihov partner odzval na informacijo o številu kilogramov, jo raje zadržijo zase.

Kdaj pa kdaj … pssst

Če se sprašujete, zakaj jo nikoli niste slišali izpustiti plina, je to zato, ker je to skrivnost zaupala zgolj stranišču. Ne pričakujte, da bodo vse dame priznale, da so odgovorne za nenavaden vonj v sobi.

Stvari lahko naredijo same, a jih ne želijo.

Včasih ženske prosijo moškega, naj nekaj naredi ali jim pomaga pri nečem, kar bi dejansko lahko naredile same. Ali preprosto ne želijo nečesa storiti ali pa to delajo zato, da ga lahko gledajo, medtem ko dela.

Potrebujejo vas, a to težko priznajo.

Včasih ženske težko izrečejo stvari, kot so ‘želim si te’, saj se bojijo priznati, da brez partnerja ne morejo živeti. Ker so močne in neodvisne ženske, bodo potrebovale kar nekaj časa, da postanejo dovolj ranljive, da vam to tudi povedo.

shutterstock_1230926770 Dokaz, da so moški lahko tudi prikupno zaljubljeni! shutterstock_593764787 Ljudje te bodo oboževali: psihološki triki, s pomočjo katerih jim boš TAKOJ všeč christiana-rivers-3_mQjo4Vb6A-unsplash Ko ima tvoja simpatija nekoga drugega! shutterstock_747371914 To so neumne napake, ki jih vsi počnemo na prvih zmenkih!