Popolnoma sporne otroške igrače, ki vam lahko prikličejo nočne more.
V zraku · buzz buzz

Otroške igrače bi morale biti luštne in zabave. A očitno so nekateri oblikovalci špricali pri pouku in ustavili igrače, ob katerih lahko imate zgolj nočne more. Puhasta, mehka in vesela bitja so preteklost, ker so se demoni dejansko prebudili.

Otrokom so po navadi všeč igrače, ki so puhaste in mehke. A ti oblikovalci so ustvarili bitja, ki vas lahko v spanju dobesedno ubijejo. V galeriji slike ne boste našli igrač, ki vas bodo razveselile, temveč demone, s katerimi se ne želite srečati.

Morda pretiravamo, a zgolj močni in pogumni si boste lahko ogledali celotno galerijo slik, ne da bi v sebi zakričali. Vprašali se boste, kdo je tem ljudem dovolil, da sploh oblikujejo.

Galerija slik – Sporne otroške igrače

Kaj je s tem Gollemom?Odpri galerijo

jordan-whitfield-525166-unsplash 8 edinstvenih hobijev, ki vodijo do odličnih navad vintage oglasi Umetnik je zamenjal ženske in moške vloge v vintage oglasih, da bi pokazal, kako absurdni so v resnici 2018-11-26 Ideje za božična darila 2018: darila za prijateljico, ki ima rada črno barvo Pozor! Ne kupuj novih oblačil, preden ne narediš tega Ne kupuj novih oblačil, preden ne narediš tega · ·