la popsi lučke
Utrip mesta · kulinarika

Ste že opazili tisti simpatični modri voziček, izza katerega vam prijazno osebje ponuja lučke? Pa to ne katerekoli lučke. Popsi lučke, slovenske ročno izdelane lučke iz najbolj kakovostnih sestavin. Naslednjič se ustavite in pokusite, navdušeni boste. Če vozička ne ujamete, jih poiščite v nekaterih lokalih, kot so na primer Centralna postaja v centru Ljubljane, Mestna kavarna v Mengšu, Cuba Libre v Domžalah in že ta teden tudi Lars & Sven na Rudniku.

Popsi so ročno izdelane sladoledne lučke odličnih okusov in skrbno izbranih sestavin, primerne tako za otroke kot odrasle. Sezonsko sadje prihaja od okoliških pridelovalcev, saj želita Neža Mlakar in Karmen Meze, dekleti, ki stojita za ‘poletjem na palčki’, ponuditi le najboljšo kakovost. Uporablja se samo popolnoma sveže sadje, lučkam se ne dodaja konzervansov in umetnih barvil. Večina sadnih lučk je brez dodanega sladkorja. To pomeni, da je sadje prvič zamrznjeno, ko nastane Popsi. S hitro zamrznitvijo se namreč ohrani največ okusa in hranil.

PREBERITE ŠE: RECEPT: VEGANSKI MANGOV SLADOLED, KOŠČEK NEBES

V ponudbi se najdejo Popsi Proteinka, Ta’ sladka Popsi (čokolada), Popsi Mojito, Popsi Juice Vodka, Popsi Tropika (ananas & kivi), Popsi Odpornost (ingver, limona & med), Popsi Kava in Popsi Mango.

Galerija – Popsi: slovenske ročno izdelane sladoledne lučke

Popsi Juice VodkaOdpri galerijo
gordon-ramsay-masterchef-fox 3 zlata pravila Gordona Ramsayja, ki se jih je treba držati v restavraciji GOTH LATTE “Goth latte”: superčrna kava za vašo črno dušo Massimo_Bottura Začenja se Teden nezavržene hrane – v Slovenijo prihaja Massimo Bottura · · · · · ·