shutterstock_1561367551
V zraku · odnosi

Priznajmo si, da ima spolna napetost, ki jo znamo pravilno dozirati, izjemen učinek na kakovost razmerja. Gre za tisto eno komponento v odnosu, ki lahko par izjemno poveže in v primeru, da tega v razmerju ni, tudi največkrat predstavlja razlog za razpad zveze. Tudi zato, vam predlagamo, da vzdržujete nagajivost vašega razmerja z navidez ne-porednimi stvarmi, ki vaju bodo povezale.

Vzdrževanje pravilne doze seksapila in porednosti v odnosu je nujno! Tudi zato smo za vas izbrskali 5 dejavnosti, ki na prvi pogled niso “poredne”, a vaju bodo vsekakor povezale. Slednje mora poskusit vsak par!

1. PLES V PARU JE VSELEJ SEKSI

Če ne plešemo si vzemimo si nekaj plesnih lekcij z našim partnerjem. Vpišimo se na latinske, standardne ali pa katere druge plese, ki dovolijo, da raziskujemo partnerjevo telo tudi zunaj spalnice. Ples je vedno odlična uvertura tudi za kaj drugega!

2. SKUPNO USTVARJANJE GURMANSKIH OBROKOV

Kako pravijo. Ljubezen gre velikokrat skozi želodec. Mi pravimo … skupno ustvarjanje v kuhinji … se lahko konča na kuhinjskem pultu. Kuhanje v dvoje je zelo dobra povezovalna izkušnja. Sproščeno ozračje omogoča, da se po delovnem dnevu počutimo sproščeno – izmenjamo mnenja in si pogledamo v oči.

3. POZDRAVLJEN, NEZNANEC

Igra vlog je vselej stvar, ki jo morata nujno poizkusit. Pretvarjata, da sta se ravnokar spoznala. Tako se pogovarjajta in igrajta vlogo popolnih neznancev. Verjamemo, da bosta že na poti domov izgubila kontrolo in večer se bo zaključil v ritmu sveže ljubezni.

4. SKUPNA PRHA

Po napornem dnevu si vsakdo privošči prho. Močni pari imajo skrivnosten recept, da vsake toliko skupaj skočijo pod prho, kjer se tuširanje skoraj brez izjeme konča strastno. Poizkusita! Določita dan v katerem bosta pod tuš skočila skupaj!

5. POČITNICE DOMA

Občutek, da vama ni treba prav nič vaju bo povezal… Tudi, če ste porabili celoten dopust si lahko prav doma ustvarite atmosfero v kateri bosta drugače povezana. Pozabite na pospravljanje ali nakupe. In si privoščita popolno lenarjenje. Slednje vaju bo vsekakor pripeljalo do porednega raziskovanja drug drugega.


5732-tfp-00152-grd-1547680039 Si upaš preveriti: 10+ vprašanj, ki ti povedo, ali si psihopat Kdaj veš, da je punca, ki si jo izbral, prava? Z njo lahko načrtuješ prihodnost: kdaj veš, da je ženska, ki si jo izbral, prava? 4 dejanja, s katerimi ubiješ potencial dobrega razmerja 4 dejanja, s katerimi ubiješ potencial dobrega razmerja Kdaj veš, da je tvoj partner zrel za poroko? Kdaj veš, da je tvoj partner zrel za poroko?