analise-benevides-gWedi4SWsHQ-unsplash (1)
V zraku · buzz buzz

Pred vrati so tudi poročni sejmi 2020, kjer boste našli vse potrebno za vaš veliki dan! Kdaj so poročni sejmi 2020 v Sloveniji in kje točno bodo potekali, pa v nadaljevanju.

Sezona poročnih sejmov se odpira! Poročni sejmi 2020 / Slovenija bodo tako odprli svoja vrata za vse bodoče neveste in ženine, ki si želijo popoln poročni dan.

Poročni sejmi so odlična priložnost, da bodoči zakonci spoznajo celoten koncept poroke in se srečajo s takšnimi in drugačnimi poročnimi ponudniki. Spoznate lahko najnovejše modne smernice v svetu poročnih in svečanih oblačil, se srečate s ponudniki, ki ponujajo celoten paket storitev, in se predvsem seznanite s ‘finančnim bremenom’, ki bo kmalu padlo na vaša ramena. Na sejmih so tako večkrat pripravljene različne akcije in nagradne igre, v katerih lahko sodelujete.

Pa si poglejmo, kdaj so poročni sejmi 2020.

Poročni sejmi 2020

Poročni sejem v Logatcu

Je leto 2020 leto vajine poroke? Ali pa si samo želita ogledati poročne trende? Na poročnem sejmu v Logatcu bodo na enem mestu zbrani strokovnjaki, ki bodo skupaj z vajinimi željami ustvarili vajin nepozaben poročni dan. Za vas pripravljajo posebne sejemske ugodnosti in nagrade.

KDAJ: 18. in 19. januar / Kulturni dom Logatec

Poročni sejem v Kopru

Vsi, ki si želite popolnih rešitev za najlepši dan v svojem življenju, si rezervirajte datum 1. februar! Obsežna ponudba vsega, kar potrebujete za vašo poroko, bo predstavljena v prelepem ambientu.

KDAJ: 1. februar / Dvorana sv. Frančiška Asiškega, Martinčev trg, Koper

Poročni sejem v Mariboru

Že 5. leto zapored bo v Mariboru (Hotel City) potekal poročni sejem, ki je v prvi vrsti namenjen predstavitvi najboljših poročnih ponudnikov iz Štajerske, Koroške, Prekmurja, Posavja in širše. Na sejmu bo tudi tradicionalna razprodaja poročnih oblek. V ponudbi bo več kot 100 oblek, ki bodo samo v času sejma na voljo po akcijskih cenah (začnejo se pri 69 evrih).

KDAJ: 8. in 9. februar / Hotel City Maribor

Poročni sejem Portorož (Wedding Weekend Portorož)

Marca se poročni sejem seli na ekskluzivno lokacijo, v hotel Kempinski Palace Portorož. Na enem mestu boste našli pestro izbiro poročnih oblek, prstanov, poročne dekoracije, tiskovin, poročnih lokacij, tort, drugih sladkih dobrot in še veliko več!

KDAJ: 7. in 8. marec / Kongresna dvorana, hotel Kempinski Palace Portorož

19. sejem Poroka

Tradicionalno bo Celjski sejem pripravil že 19. sejem Poroka, kjer bodo zaljubljeni našli vse za enega izmed najlepših dni v življenju. Razstavljen bo celoten nabor za ta pomembni mejnik – od poročnega vabila do poročnega potovanja.

KDAJ: 14. in 15. marec / Celjski sejem

Slovenski poročni sejem Brdo

Na Brdu pri Kranju se bo oktobra 2020 odvijal Slovenski poročni sejem z vodilnimi ponudniki poročnih storitev. Predstavili se vam bodo fotografi, snemalci, ponudniki prostorov, glasbene skupine, organizatorji porok … Ogledali si boste lahko tudi vse od poročnih oblek za nevesto in ženina do cvetličnih aranžmajev, poročnih tiskovin, tort, poročnih prstanov … Za vas bodo pripravili tudi vodene oglede po posestvu Brdo ter obilico predavanj in seminarjev z zanimivimi poročnimi tematikami. Vsekakor bodo dobrodošli tudi vaši najmlajši, ki se bodo v prijetni družbi varušk zabavali v urejenem otroškem kotičku.

KDAJ: 24. in 25. oktober / Kongresni center Brdo pri Kranju

Poročni sejem Ljubljana

Ljubljanski grad s svojo edinstveno lokacijo ponuja vse za pravo sanjsko poroko. Razstavljavci se predstavljajo v štirih dvoranah, ki jih je tudi sicer možno najeti za poroke. Na sejmu pa boste našli prav vse: od sanjske poročne obleke za nevesto in ženina do izbrane poročne dekoracije, idej za poročne šopke in torte ter številne prečudovite slovenske kraje in rajske plaže za vajino poročno potovanje.

KDAJ: 21. in 22. november / Ljubljanski grad

shutterstock_1086947231 Moč polne lune: kako bodo polne lune v 2020 vplivale nate in na tvoje razmerje? shutterstock_1502881307 10 duhovno “prenosljivih” bolezni: tega se moramo vsi paziti! shutterstock_419149882 Bodi to kar si, odreči se omejitvam in bodi srečen! shutterstock_350566706 Če si v zvezi in sanjaš kaj od tega, pazi! Nekaj ni v redu … · · · ·