PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · moška moda

Ni lahko biti nevesta! To vemo vsi. Kaj pa ženin? Vsi mislijo, da imajo fantje precej lahko delo. No, to ni res. Vsi, ki bi se radi na poročni dan počutili odlično in bili odlično tudi videti, vedo, da je potrebno več, kot pa se le obleči v boljšo obleko. Tudi pri ženinovi opravi je namreč pomembno pomisliti na njen kroj, barvo, velikost in stil. Veliko ženinov se tako odloči, da bodo stopili stran od smokingov in se oblekli nekoliko bolj moderno, “hipstersko”, bi lahko rekli. Gizdalini 21. stoletja, tukaj so sodobne modne smernice, ki vam bodo pomagale pri izbiri poročne oprave.

To so moderni ženini:

Gizdalin v obleki

Ko razmišljate, kaj bi lahko oblekli na poročni dan, gotovo naprej pomislite na obleko. Obleke se seveda močno spreminjajo tudi z modo, trenutno pa prevladujejo ozke hlače, ki se končajo nad gležnji. Nekateri se odločajo za krojača, drugi za najem obleke. Če si boste obleko dali krojiti ali pa jo boste kupili, pomislite na kroje, ki jih boste lahko nosili tudi ob drugih priložnostih, skupaj ali ločeno.

Moderni ženin - gizdalin v oblekiOdpri galerijo

Gizdalin z metuljčkom

Metuljčki so včasih veljali kot dodatek za bolj “geeky” ženine, danes pa so modni hit. Lahko se odločite za že pravilno zavezane metuljčke, metuljčke, ki jih le pripnete, lahko pa si jih zavežete sami. Na izbiro je več stilov, zelo lepo pa se k srajci podajo tudi leseni metuljčki.

Moderni ženin - gizdalin z metuljčkom Odpri galerijo

Gizdalinovi čeveljci

Vse bolj postaja priljubljena športna obutev, kot so čevlji Converse, Keds ali Toms, priljubljenosti pa se ne izognejo niti elegantni škornji Chelsea.

Moderni ženin - gizdalinovi čeveljciOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: Poroka 2016: čarobna nevesta v trendu

Gizdalin s kravato

Pri kravatah so možnosti neskončne, lahko so svilene, volnene ali iz tvida, odločite se lahko za svetle barve, kravatne zaponke ali pa barvo kravate uskladite s srajco, suknjičem ali poročno pričo. Za sodobnejši, svež videz priporočamo tanjšo kravato. Zgrešili pa ne boste niti z ovratnimi rutami ali ascoti. Posežete lahko po svilenih rutah v razkošnih tonih in s klasičnim vzorcem.

Drzni gizdalin kot hipster

Moderni ženin se lahko odloči tudi, da na poročni dan obleče dva ločena dela. Suknjič lahko tako kombinira s kontrastnimi hlačami. Lahko ste drzni ali pa se odločite za bolj subtilne barve. Ni se treba omejiti na klasične hlače, lahko izberete kavbojke, platnene hlače ali kratke hlače, prav tako se ni treba omejiti na klasične suknjiče – te lahko zamenjajo srajce, telovniki in jopice. Višji fantje si lahko privoščijo suknjič na tri gumbe, medtem ko naj manjši raje posegajo po suknjičih z globljim V-izrezom, ki jim bo optično podaljšal trup.

Moderni ženin - drzni gizdalin kot hipsterOdpri galerijo

Gizdalin z naramnicami

K modernemu ženinuse odlično podajo tudi naramnice. Te dajejo ženinu eleganten, čeden videz. Tudi takrat,ko boste odvrgli suknjič in kravato, boste z naramnicami še vedno super šik.

Večne moške frizure Večne moške frizure: moške frizure, ki ne gredo nikoli iz mode Vrača se slog iz obdobja Velikega Gatsbyja Moški teden mode v Londonu 2016: prebudite Gatsbyja v sebi Trend moških frizur 2016: neurejeni lasje Moške frizure 2016: neurejeni lasje, vodilni trend leta 2016 3 načini zavezovanja kravate, ki jih mora obvladati vsak moški Kako zavezati kravato? 3 načini zavezovanja, ki jih mora obvladati vsak moški! ·