Latest-American-Women-Bridal-Make-Up-Tips-2016-Bridal-Makeup-Looks
Utrip mesta · zdravje & lepota

Tina Lasič Andrejević, vizažistka in direktorica izobraževanja v prvi in edini poklicni šoli ličenja pri nas, Make Up Artist Center, nam je zaupala nekaj najpomembnejših informacij in napotkov, ki jih moramo neveste upoštevati pri ličenju za svoj največji dan.

Poročni make up je največkrat malo bolj poudarjen videz vsakodnevnega, še posebej če ličil nismo vajene ali jih uporabljamo zelo malo. Pri ličenju nevest največkrat izbiramo naravne tone barv, naravne videze, vendar poudarjene. To so pridušene barve, ki jih lahko najdemo v naravi. Med te barve seveda spadajo rjava, zelena in modra pa tudi rdeča, marelična ali roza.

Če se bomo poročile v jutranjih ali dopoldanskih urah, naj bo ličenje nežnejše, če se nameravamo poročiti zvečer, pa je lahko močnejše, bolj dramatično, morda smokey eyes v srednje temnih tonih z umetnimi trepalnicami.

PREBERITE ŠE: Nagradna igra: poročni make up priznane slovenske vizažistke Ane Lazovski

Če bodo lasje dvignjeni v bolj formalnem slogu, naj bo ličenje formalnejše, če pa bodo lasje spuščeni, naravni in bodo mehko padali na ramena, je ličenje lahko ali prosojno s čudovito poudarjeno kožo ali bolj “seksi” z močneje zasenčenimi očmi in z glosom poudarjenimi ustnicami.
Pozorne bodimo tudi na barve rož, obleko ženina in poročnih prič, tako da bo vse v barvni harmoniji. Uporabljajmo vodoodporne izdelke in principe ličenja za dolgo obstojen make up.

Brez deodoranta? Brez panike! Kaj storiti, če pod pazduho pozabite nanesti dezodorant? maxresdefault (16) Nagradna igra: poročni make up priznane slovenske vizažistke Ane Lazovski Čokolada kot zdravilo proti kašlju Čokolada kot zdravilo proti kašlju in bolečemu grlu! smoking-cigarette-movies-tobacco-pulp-fiction Kako na enostaven način prenehati kaditi ? · · · ·