Porsche Dark Knight 911 Turbo S
Utrip mesta · mobilno

Dark Knigh je zagotovo Porsche, ki bi si ga za svoj prosti vikend izbral hollywoodski princ teme. Ekipa predelovalcev avtomobilov Auto-Dynamics si je omislila posebnega Porsche 911 Turbo S, ki je videti tako temno, da je od njega temnejši samo še Vantablack.

Porsche ‘Dark Knight’ oziroma Porsche princa teme ima spremenjen celoten zunanji videz. Novi so prednji spojler, zadnji odbijač, boki in pokrov prtljažnika pa so dobili kopico odprtin. Seveda so se poigrali tudi z motorjem in drugo napeljavo. Zverina ima tako skoraj 700 konjskih moči, za še večji športni občutek pa poskrbijo agresiven volan in tepihi, ki jih je priskrbel nemški predelovalec RUF.

Na avtomobilu je glavna seveda barva, mat črna, ki v teh poletnih dneh morda ni najboljša izbira. A vendar, ko se enkrat znoči, se vam bodo še kako zatresle hlače, ko boste uzrli žaromete in slišali tuljenje te temne prikazni.

Galerija – Porsche ‘Dark Knight’

Porsche Dark Knight 911 Turbo SOdpri galerijo
Poltovornjak Lotus Elise Kako bi bili videti poltovornjaki proizvajalcev luksuznih avtomobilov? 1000-500-citymagazine-cover BMW 6 Gran Turismo: imenitnež za dolge proge Kia-Stonic-2018-1280-01 Nova Kia Stonic: presunljivi mali SUV F50e (Smart 01) S-BIKES: električno kolo za vsakogar · · · · ·