Posloviln torte za tiste s smislom za humor
V zraku · buzz buzz

Slovesa so vedno težka. Včasih je čustva težko izraziti z besedami, zato ljudje uporabljamo različne načine, s katerimi jih izrazimo. Kadar zapustimo službo, nam sodelavci običajno poleg spodbudnih besed podarijo poslovilno darilo. Pogosto je to torta. Če se kdaj znajdete v situaciji, ko ne veste, kaj podariti sodelavcu, ko se ta odloči, da gre novim izzivom naproti, naj vam bo ta galerija navdih. Upamo le, da ima ta sodelavec smisel za humor.

Marsikdo ob zamenjavi službe za svoje sodelavce pripravi poslovilno zabavo. Sodelavci na drugi strani pogosto za odhajajočega pripravijo kakšno presenečenje. Tudi v obliki torte.

PREBERITE ŠE: Torte z napako: slaščičarji, ki so navodila za torto vzeli preveč dobesedno

Želite biti izvirni in pripraviti nekaj, kar si bo obdarovanec zapomnil za celo življenje? Potem ste prišli na pravi naslov.

Poslovilne torte z duhovitimi sporočili, ki vas bodo nasmejale do solz:

Odpri galerijo

BeFunky Collage Priljubljene pesmi skozi sarkastične šaljive ilustracije niki-sanders-tDms5laF5s0-unsplash Kaj tvoj način poljubljanja pove o tebi in o tvojem razmerju? Michael Delligatti - oče hamburgerja Big Mac Umrl je Michael Delligatti, mož, ki se je domislil hamburgerja Big Mac Gorivo iz odpadnih pnevmatik Revolucionarno gorivo iz odpadnih pnevmatik, ki bo svet rešilo na tone odpadkov · ·