Posoda Mellow Smart – pametno kuhanje v vakuumu
V zraku · tehnologija

Kuhanje je lahko v poseben užitek, včasih celo večji kot samo uživanje jedi. Zamisel, nakup sestavin, priprava in nato čaranje. In za dobro kuho potrebujemo tudi dobro orodje oziroma pripomočke. Ker se je v zadnjem desetletju ali celo več potreba po zdravem načinu življenja spet vrnila v naš vsakdanjik, je tudi zdrav način priprave jedi ‘na jedilniku’. Predstavljamo vam napravo oziroma posodo, ki vam bo pomagala pri tem.

Mellow Smart Sous-Vide je več kot samo posoda. Mimogrede, sous-vide je francoski izraz za kuhanje jedi v vakuumu.

Mellow Smart ima vgrajen tudi hladilni sistem, ki bo živila ohranjal sveža skozi cel dan. Vakuumsko zapakirano živilo zjutraj položite v z vodo napolnjeno posodo Mellow Smart, in ko se vrnete domov, posodo prižgite na določeno temperaturo ter počakajte, da se vsebina v vrečki skuha. Kar pa posoda Mellow Smart spada med pametne napravice, jo boste lahko prek povezave Wi-Fi  in aplikacije upravljali tudi, ko vas ne bo doma.

Cena za posodo Mellow Smart Sous-Vide je 340 evrov.

Galerija: Posoda Mellow Smart – pametno kuhanje v vakuumu

Posoda Mellow Smart – pametno kuhanje v vakuumuOdpri galerijo

cover-onmeplus OnePlus 5T: zdaj še kanček boljši Bang&Olufsen Beoplay M3 - ovijte svoj dom v glasbo Bang&Olufsen Beoplay M3: ovijte svoj dom v glasbo Unistellar Evscope: pametni teleskop Unistellar Evscope: pametni teleskop Kako posneti odlično fotografijo ognjemeta? Kako posneti odlično fotografijo ognjemeta?