cover-cocta-natecaj
V zraku · buzz buzz

Se ti je že zgodilo, da si naredil selfie, ki je v naslednjih 5 minutah postal pozabljen v globinah tvojega telefona? Cockta #instaosvežitev ti ponuja rešitev. Pridi se pofotkat in postani zvezda v Cockta oglasu.

Podrobnosti in lokacije, na katerih se lahko pofotkaš, najdeš na: www.instaosvezitev.si. To pa še ni vse: tisti izmed vas, ki bodo zbrali največ lajkov, bodo postali resnične zvezde, kajti objavljeni bodo na tristotih panojih po celotni Sloveniji! Regionalna #instaosvežitev kampanja poteka od 25.5.2016 naprej v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Cockta, tvoja #instaosvežitev!

Durexov družbeni eksperiment #DoNotDisturb: Komu posvečate več pozornosti? Partnerju ali telefonu? Umetniška potegavščina z očali Očala na tleh muzeja – dokaz, da je danes lahko umetnost karkoli! Dunking Devils na Britain's Got Talent Slovenska akrobatska skupina Dunking Devils navdušila na Britanija ima talent Vedno deluje: tako žensko pripraviš, da se zaljubi vate Vedno deluje: tako pripraviš žensko, da se zaljubi vate