Božično-novoletne čestitke PostCups2016
V zraku · buzz buzz

Kmalu bo čas, ko bomo v božično-novoletne voščilnice ponovno zapisali lepe želje za praznike in prihajajoče leto ter jih poslali sorodnikom, prijateljem, sodelavcem, znancem … Klasične voščilnice resda nekoliko prihajajo iz mode, a tako kot knjige ohranjajo svoj čar. Da pa te ne bi bile preveč neosebne, smo poiskali takšne, ki bodo pustile pečat. Te kavnega, če smo natančni. Spoznajte božično-novoletne voščilnice, ki jih dokončamo s kavnim madežem.

Edinstvene božično-novoletne voščilnice so odličen način, da lepim željam dodate osebno noto.

Če nimate najbolj spretnih rok in se izdelovanja voščilnic ne boste lotili sami, vam predlagamo, da tokrat naokoli razpošljete voščilnice, ki jih dokončate s kavnim madežem. Politi kavo pa znate, mar ne?

Vsaka izmed voščilnica PostCups2016 je opremljena z ilustracijo, ki jo dokončamo s kavnim madežem skodelice, da nastane snežak, Božiček, severni jelen ali snežna krogla. In ker noben madež ni enak drugemu, je tudi vsaka voščilnica edinstvena.

In prav takšno voščilnico želite poslati, kajne?

PREBERITE ŠE: So to najbol obupne družinske božične voščilnice vseh časov?

Naročite jih lahko v spletni trgovini Etsy.

Galerija – božično-novoletne čestitke PostCups2016:

Božično-novoletne čestitke PostCups2016Odpri galerijo

Fotografije, ki vas bodo presenetile Fotografije, ki jih morate pogledati dvakrat, da odkrijete bistvo brata Znanost je dokazala: najmlajši v družini so bolj smešni Najbolj gledani YouTube videoposnetki 2016 Top 10: najbolj viralni posnetki na kanalu YouTube 2016 tekila izguba kilogramov Tekila naj bi pomagala pri izgubi kilogramov! · · · ·