Ray-Ban Meteor
Utrip mesta · moda

Očala Ray-Ban že dolgo igrajo pomembno vlogo v svetu filma, glasbe in likovne umetnosti. Njihova sončna očala so nosila imena, kot so Marylin Monroe, James Dean, Audrey Hepburn, Peter Fonda, Michael Jackson, Robert DeNiro, Tom Cruise, Andy Warhol in John F. Kennedy, če naštejemo zgolj peščico. Znamka je za ljubitelje ikoničnih kosov napovedala vrnitev nekaterih svojih kultnih modelov. Prva so bila na vrsti sončna očala Ray-Ban Meteor.

Sončna očala Ray-Ban Meteor veljajo za ena od najbolj kultnih Ray-Banovih očal. Pojavila so se v divjih šestdesetih, ki so bila zaznamovana z revolucijami in upori. Tako kot večina modelov znamke je bil tudi Meteor oblikovan tako, da jih lahko nosimo vsi, tako mladi kot stari, tako ženske kot moški.

PREBERITE ŠE: Tens: sončna očala s filtrom – da boste življenje videli v lepši luči

Očala Ray-Ban Meteor – navdihnila so jih očal Ray-Ban Wayfarer – bodo na voljo zgolj pet dni (do 15. aprila 2017) oz. do razprodaje zalog. Ponovna izdaja ”Meteork” je del projekta Ray-Ban Reloaded, ki obuja kultne modele v omejenih serijah. Na voljo so v treh barvnih različicah in s tremi različnimi lečami (vse različice so omejena na 200 parov). Izdelana so iz kakovostnih acetatov ter so lahka, fleksibilna in vzdržljiva.

Galerija – sončna očala Ray-Ban Meteor:

Ray-Ban MeteorOdpri galerijo
Kanye West s kolekcija nakita Yeezy Kanye West še s kolekcijo nakita Yeezy Converse x Neighborhood Coverse All Star – allstarke za motoriste Adidas Knit for You Adidas Knit for You: jopa po meri, ki vam jo sešijejo v nekaj urah Reebok Cotton & Corn Reebok Cotton + Corn: superge, ki rastejo na njivi in končajo na kompostu · · ·