Pozabi na šopek za drago, zdaj lahko okrasiš brado z vrtnicami
V zraku · buzz buzz

Decembra smo vsi noreli zaradi lučk, s katerim so naši dragi okrasili brade. Ker je februar v znamenju ljubezni, se pripravite na šopek rož, ki bo malo drugačen, kot ste ga vajene.

Ljudem se je dobesedno odpeljalo, ko so ugotovili, da lahko decembrske praznike popestrijo tako, da si okrasijo brade z božičnimi lučkami. Evforija se nadaljuje tudi v letošnjem letu, saj boste tudi februarja lahko okrasili brado ‒ tokrat z vrtnicami.

Pozabi na šopek rož, čas je, da okrasiš brado z devetimi vrtnicami. Kdo se lahko sploh upre moškemu z brado in vrtnicami? NIHČE!

Če želite, da vaš paket rožic prispe do 14. februarja, je potem čas, da storite vse, da bo tudi prispel ‒ zanj boste odšteli 12,99 evrov!

Osupljivi moški, ki se požvižgajo na lepotna pravila. Osupljivi moški, ki se požvižgajo na lepotna pravila Surova resničnost: takšni bi bili zvezdniki, če ne bi bili slavni Surova resničnost: takšni bi bili zvezdniki, če ne bi bili slavni bill gates Bill Gates ima pod palcem 96 milijard dolarjev, kako jih zapravlja? Vir: Photo by Larry Teo on Unsplash To so najdražja mesta za življenje na svetu · ·