Pozabi na žalovanje in jok: to je EDINA stvar, ki jo moraš narediti po razhodu
V zraku · odnosi

Razpadi zvez se med seboj razlikujejo, saj na njih vpliva veliko dejavnikov – in prav zaradi tega je težko doreči, kakšen način razhoda je optimalen za oba vpletena. A obstaja pravilo, katerim stvarem se je treba izogniti ali jih narediti – to je EDINA stvar, ki jo moraš narediti po razhodu!

Na vrhu seznama stvari, kakšno vedenje je prepovedano alisprejemljivo po razpadu zveze, kraljuje en sam nasvet. Najpomembnejša stvar, ki se ji moraš po razpadu zveze izogniti, je, da prenehaš sabotirati svoje prihodnje romantično življenje. Po domače povedano to pomeni, da si moraš nehati dopovedovati, da te nikoli več nihče ne bo imel rad. To je nekaj, čemur po razhodu z ljubljeno osebo zlahka podleže vsak človek. Kar ni niti čudno, saj si vsako živo bitje želi ljubezni!

Razpad zveze je težko čustveno breme. Poleg tega, da izgubiš pomembno osebo, se ti podre tudi predstava o prihodnosti, tvoja samopodoba pa je lahko dodobra načeta. Če na to dodaš še pesimistično mišljenje, imaš recept za katastrofo.

Konec zveze redko pomeni krivdo na eni strani in žrtev na drugi. Velikokrat gre za velik nabor dejavnikov – vendar pa zelo verjetno med njimi ni razloga, da si nekdo, ki ga je težko ljubiti. Po razpadu zveze se obdaj z ljubečimi ljudmi in se razvajaj. Ne pozabi se zavestno spomniti, da si dragocen in pomemben človek. Tako bo srce hitreje zaceljeno.


shutterstock_722102197 Preproste stvari, ki privlačijo nasprotni spol kot magnet taisiia-stupak-610BFRYK31I-unsplash Psihologi pravijo, da obstaja 7 vrst ljubezni: zadnja je najmočnejša, a le redki jo doživijo Življenje ni vedno pravično: jasni znaki, da si našla pravega, a v napačnem času Življenje ni vedno pravično: jasni znaki, da si našla pravega, a v napačnem času breaking-dawn1-pics07 Ne dajaj mu lažnih upov: znaki, da vajin odnos postaja resen, ampak tega ne želiš · ·