Enostavne frizure za vroče poletne dni
Utrip mesta · moda · ženska moda

Poletje je blagoslov, a je tudi prekletstvo za vse ženske z dolgimi lasmi – potenje in lepljenje las je dokaj znan prizor, ki se mu letos lahko izogneš tako, da si vzameš čas in narediš enostavne frizure, ki so kot naročene za vroče poletne dni.

Čisto vsaka ženske, ki skrbi za svoj videz in uživa v poletnih modnih kombinacijah, se sprašuje, kaj narediti, da bo pričeska videti dobro tudi takrat, ko sonce pokaže zobe.

View this post on Instagram

New blog post up!!!

A post shared by AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup) on

Pravi poletni videz boš dosegla z enostavno kito ali ruto, ki jo lahko okrasiš z obročem ali ruto. Če si bolj vešča, se lahko poigraš s kito …, če imaš rada enostavnosti, pa lahko narediš visoko ali nizko figo. Več navdiha lahko najdeš v nadaljevanju!

Galerija: Enostavne frizure za vroče poletne dni

Odpri galerijo
Kot krona dobrega stila: 8 načinov, kako nositi slamnati klobuk za vsako priložnost Kot krona dobrega stila: 8 načinov, kako nositi slamnati klobuk za vsako priložnost nakit 2019 Top nakit za poletje: za vsak budget in za vse kose v tvoji omari kako kombinirati kolesarske hlace Kako kombinirati kolesarske hlače, supervroč modni kos tega leta? Našli smo obutev za tvoj dan: ti natikači Crocs so narejeni za neveste Našli smo obutev za tvoj dan: ti natikači Crocs so narejeni za neveste ·