waving-app-voice-dating-match-designboom-1200-1
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Aplikacije, ki so namenjene iskanju zmenkov, se že tradicionalno osredotočajo na ujemanje posameznikov glede na njihov videz. V nasprotju s tem pristopom pa deluje aplikacija Waiving, ki vam bo idealnega partnerja našla na podlagi glasu.

Videz ni vse. Tako menijo tudi ustvarjalci aplikacije Waiving. Odslej je mogoče novo simpatijo najti glede na njen ton in barvo glasu.

Kako deluje Waiving? Uporabniki te aplikacije si morajo ustvariti profil, na katerega naložijo svoje glasovne posnetke, v katerih govorijo o sebi. Človeški glas bo tako nadomestil preurejene fotografije, ki ne odražajo resničnega stanja.

V nastavitvah aplikacije lahko določite lastnosti, ki jih iščete pri potencialnem partnerju. Nastaviti je mogoče spol, starost in oddaljenost osebe. Podobno kot v ostalih aplikacijah za zmenke boste uporabljali metodo podrsavanja v levo ali desno. Tako boste razkrili, ali vam je oseba všeč ali ne.

V primeru ujemanja boste spoznavanje novih ljudi nadaljevali v obliki pisnega pogovora. To je gotovo razočaranje, saj bi marsikdo pričakoval, da bo aplikacija v celoti izkoriščala glasovno komuniciranje.

Aplikacija je na voljo v spletni trgovini iTunes. Njena uporaba je mogoča le na napravah z operacijskim sistemom iOS.

Signal samodejno kodira sporočila. Signal poskrbi, da vaša sporočila ostanejo skrita daria-nepriakhina-198549-unsplash Hold: aplikacija, ki vas nagradi, če pustite telefon pri miru camila-cordeiro-20343 7 aplikacij, ob katerih se boste sprostili DTilLwuV4AAUzCm Google Arts & Culture: aplikacija ti zdaj pove, kateri znani sliki si podoben · · · ·