Štirje novi načini uživanja Nutelle.
Utrip mesta · kulinarika · recepti

Popularni lešnikasto-čokoladni namaz Nutella najdemo domala v vsakem domu kjer so otroci. Priznajte pa, tudi sami vanjo radi pomočite žlico ali prst, ko nihče ne gleda. Da gre za izjemno popularen izdelek priča podatek, da 5. februarja obeležujemo svetovni dan Nutelle. Verjetno poznate že 101 način kako jo uporabiti oziroma uživati drugače kot na kruhu, a izbrskali smo štiri take, za katere še gotovo niste slišali.

Nutella, le kdo se ji lahko upre? Nekateri jo jejo za zajtrk, za kosilo in večerjo. In čeprav gre zgolj za sladki namaz, pa jo lahko uporabimo tudi kot sestavino in ne le kot končni izdelek. Odkrili smo štiri nove načine kako lahko uživate ukus Nutelle. Kot sladoled na palčki, kot omako za pomakanje (npr. jagod), kot piškote in kot sladoled.

PREBERITE ŠE: Svetovni dan Nutelle

Preverite video z navodili in potrebnimi sestavinami za pripravo kvarteta sladkih pregreh, ki jih bodo oboževali otroci in gosti. Če jih pred njihovim prihodom ne boste že sami pojedli.

Jagodne cimetove rolce Recept: Jagodne cimetove rolce new Recept: Vrtnica, ki je v resnici slastna jabolčna sladica Omleta s šparglji Recept: Rahla omleta s šparglji Velikonočna čokoladna jajca polnjena s karamelo in lešnikovo kremo Recept – Velikonočna čokoladna jajca polnjena s karamelo in lešnikovo kremo ·