Cover-oblak
V zraku · tehnologija

Ste prišli kdaj na idejo, da bi zunanjost prinesli v notranje prostore? Vsaj sonce, zvezde in oblake? No, slednje zdaj lahko. Studio Richard Clarkson in strokovnjaki za magnetno lebdenje iz podjetja Crealev so združili moči in izdelali lebdečo ambientalno luč Floating Cloud.

Lebdeči oblak’ lahko na višini 70 mm lebdi nad magnetno komponento.

Pri studiu Richard Clarkson so poskrbeli za napajanje luči, tudi ko je ta v zraku. Doprinos podjetja Crealev pa je bil sposobnost luči, da se obrača ter rahlo poskakuje, kar pričara precej realistično atmosferično vzdušje. LED-žarnice utripajo po ritmu glasbe, saj ima Floating Cloud vgrajen tudi sistem zvočnikov, kar naredi izkušnjo še toliko bolj zabavno. Prek  povezave Bluetooth povežite Floating Cloud s katerokoli mobilno napravo, poiščite zvoke nevihte ter si pričarajte grmenje kar doma. V podjetju so poskrbeli za različne različice luči, tako da so na voljo še Tiny Cloud, RGB ter Shade.

Če vas torej nevihte v vaši sobi ne motijo, si lahko privoščite Floating Cloud za slabih 4.000 evrov.

Galerija – Pozor, v vaši sobi je oblačno!

Pozor, v vaši sobi je oblačno!Odpri galerijo
shutterstock_615321398 Kdo je bolj samovšečen?! So razkrili selfiji! cover-mercedes-prihodnost Dramatični razvoj v prihodnjih 20 letih, kot ga vidi vodilni pri Mercedesu Ikeina solarna streha za vašo prihodnost Ikeina solarna streha za vašo prihodnost Samsung Galaxy S8 Active Samsung Galaxy S8 Active je zunaj! ·