shutterstock_1007039338
V zraku · odnosi

Si že kdaj srečal/-a pravo osebo ob napačnem času? Če sta si dva namenjena, ali res obstaja besedna veza “pravi čas”?

Ali boš res krivil čas? Veliko stvari je, ki jih lahko krivimo, da nekaj ni “namenjeno”: čustveno nestabilnost, strah pred občutki, bolečino, vprašanji, dvomi, ljubeznijo – ampak ne čas.

Ker prava oseba je nekdo, ki je ves čas v tvojih mislih, srce je ne izpusti z razlogom! Vse, kar si želiš, je, da bi bil z njo. Ne sprašuješ se, ali je prava ali ne, preprosto veš. Z njo si pripravljen oditi v neznano prihodnost. Spremenil bi vse načrte, ki si jih imel, za tiste, ki vključujejo njo.

Ko si s pravo osebo, čas ne obstaja. Ne skrbi te, ali jo boš lahko vključil v svoj natrpan urnik, ker je postala del tega urnika. Spodbujala te bo, da sanjaš. Sprejela bo vse tvoje temne skrivnosti in ljubila vse tvoje zlomljene delce v duši. Utišala vse strahove v tvojih mislih.

Prava oseba ne postavlja omejitev. Vse, kar sovražiš pri sebi, bo ljubila. Vse, kar si misliš, da si že izgubil, bo vrnila v tvoje življenje, spet boš ljubil, zaupal – živel.

Če srečaš pravo osebo, je vedno pravi čas, ne glede na vse. Konec! Če kriviš čas, ni prava oseba zate – je napačna oseba.

Če je prava oseba, jo postavi v svoje življenje, ne glede na to, kaj se dogaja v njem. Nič ni pomembno, le vidva, verjemi, skupaj bosta premagala vse ovire na vajini poti, kajti prava oseba je vsak trenutek prava oseba.

S pravo osebo se ne sprašuješ, ali je pravi čas, preprosto je! Uživajta v vajinem času!

shutterstock_406458826 5 največjih adutov erotičnih žensk: TO delajo drugače! jonathan-borba-4JtQtLb6ups-unsplash 9 znakov, da želi biti partner s tabo celo življenje: tako boš prepoznala pravega! igor-starkov-iOanU6OxLHA-unsplash Magnet za nasprotni spol: takšno obnašanje je največji afrodizijak za moške shutterstock_1386982622 Ga pogrešaš? Počakaj. Ne piši mu. Ne še! · ·