jenny-marvin-1dPDuMq9DE8-unsplash1
V zraku · odnosi

Dragi moški, poiščite pravo ljubezen svojega življenja in jo cenite!

Ko ste s pravo osebo, vam je njen obstoj najpomembnejši in ne potrebujete nikogar drugega. V zdravem odnosu se partnerja dopolnjujeta in skupaj rasteta, ne poskušata menjati drug drugega. V razmerju sta pomembna kompromis in empatija. Vsak ima svoje prednosti in pomanjkljivosti, zato se morate naučiti živeti z njimi in nikoli ne smete iskati popolne osebe, ker tudi vi niste popolni.

Poiščite osebo, katere pomanjkljivosti vas ne motijo. Če niste pripravljeni ljubiti ženske v njeni najhujši podobi, si ne zaslužite biti ob njej niti v njeni najboljši. Odnosi imajo vzpone in padce, vendar morate biti prepričani, da se lahko nanjo zanesete in ona na vas tudi takrat, ko so težki časi. Bodite z žensko, ki vas resnično ceni in vam bo nekoč rekla, da ste najboljša stvar, ki se ji je zgodila. Če vas partnerka ne ceni, si vas enostavno ne zasluži.

Življenje je polno številnih lekcij. Nekatere so pozitivne, druge manj, a so vse vredne. Morda boste našli ljubezen svojega življenja komaj potem, ko ste bili neštetokrat prizadeti. To pomeni, da ne smete obupati. Nikoli ne odnehajte od ljubezni.

Dober odnos predstavlja razumevanje in občutek, da je za vajino srečo to popolnoma dovolj. Pomembno je, da poveste svoji partnerki stvari, ki vam ne ustrezajo, ker skoraj nič na tem svetu ni nepopravljivega.

To dojema le pravi moški …

Teorije pravijo, da ljudje nismo ustvarjeni, da bi bili monogamni, kar pomeni, da je poligamija zapisana že v naših genih – evolucijsko nas torej žene k večim romantičnim partnerjem hkrati, a družbeno je tovrstno dejanje sporno (vsaj v zahodnem svetu). In tako smo začeli favorizirati romantično ljubezen, v kateri se dve osebi brezpogojno ljubita in živita srečno do konca dni.

In četudi nekateri moški skušajo slediti normi monogamije, se težko uprejo skušnjavi, da ne bi nenehno tekli za različnimi dekleti, se hitro zdolgočasili in jih zapustili. Z nabiranjem izkušenj ni nič narobe, a če z njimi prizadenemo žensko srce pa je marsikaj narobe … in to ZELO!

Le pravi moški razume, da je ena ženska v njegovem življenju DOVOLJ!

Dobro se zaveda, da je grajenje lastne sreče na tuji nesreči zlo. Spoštuje čustva drugih in ve, da je na zvezi potrebno delati in da ni vedno lahko. Ve, da se mora boriti tudi takrat, ko izginejo iskrice in metuljčki. Da ne sme obupati. In ne sme zapustiti tisto, ki jo ljubi zaradi neumnosti … kot je skušnjava.

Zato, dragi moški, poiščite ljubezen svojega življenja in jo resnično cenite.

apostolos-vamvouras-5y3gB2egiVk-unsplash To jo loči od drugih žensk: 13 stvari, ki jih resnično močna ženska NIKOLI ne bo naredila! andriyko-podilnyk-rDKbaRgV3NA-unsplash (1) Brez dileme, to je ljubezen za celo življenje: 8 znakov, da ste našli svojo sorodno dušo! bryan-papazov-q_z658zYxak-unsplash Kar ti je namenjeno, te nikoli ne bo zapustilo! cover-s-temi-zenskami-smo To so ženske s katrimi so moški praviloma najsrečnješi! · ·