Zajčki kot etui za pametni telefon
V zraku · buzz buzz

Če ste pomislili na najhujše in Japonce obtožili okrutnosti, naj vas že takoj na začetku pomirimo. Zajčki na fotografiji so živi in zdravi in niso nagačeni. Pri nastajanju teh fotografij ni bil noben poškodovan. Gre zgolj za nenavaden trend, ki se je razširil na Japonskem, ker Japonci pač ne bi bili Japonci, če jih ne bi obsedel bizaren trend.

Če vidite bizaren oglas, inovacijo ali trend, veste, da prihaja z Japonske. Ovitki za pametni telefon v obliki živali niso nič novega, a Japonci so šli še dlje. Japonci, pač. Za etui so si izbrali prave zajce.

PREBERITE ŠE: ZVE: zaščitni ovitek za telefon z vžigalnikom in odpiračem

Brez skrbi, zajci niso nagačeni, na kar ste gotovo sprva pomislili. Realnost je precej manj kruta. Naravnost prikupna je. Kot so spoznali Japonci, so zajčki, ki jih imajo tam mnogi za hišne ljubljenčke, popoln etui za pametni telefon in to dokazujejo številne fotografije.

Galerija – zajčki kot ovitek za pametni telefon:

Zajčki kot ovitek za pametni telefonOdpri galerijo

Pluženje v Rusiji Tako sneg plužijo v Rusiji Družina Brookins Mama štirih z golimi rokami ob pomoči YouTuba in otrok sama zgradila hišo Živalski selfiji Živalski selfiji – te živali obvladajo selfije bolje kot ti! THE INTERN Kako biti v letu 2017 v službi še uspešnejši? · · · · · · ·