Pravilo 2-2-2: takšna razmerja težko razpadejo
V zraku · odnosi

Če še nista slišala za pravilo 2-2-2, je čas, da ga začneta prakticirati, saj bo izboljšalo vajino razmerje.

Pari, ki so dolgo časa v razmerju, počasi izgubijo ideje, kako narediti njihovo zvezo zanimivo, vznemirljivo in napeto. Stres na delu, vsakodnevni izziv, utrujenost, živčnost – vse to počasi ruši razmerje. In četudi obstaja nešteto izzivov, s katerimi se soočajo sodobni pari, je tudi način, kako pred njimi obraniti svoje razmerje.

KAJ JE PRAVILO 2-2-2?

1. Na vsakih dva tedna morata najti čas zase in to na ustrezen način tudi proslaviti. Ni pomembno, kaj bosta počela, temveč je pomembno, da slavita vajino ljubezen – lahko gresta na sprehod, v kino, na večerjo, kosilo … Ključno je, da uživajo vajini čuti in počneta stvari skupaj. Na tak način bosta izboljšala intimnost, saj imata neomejeno časa za pogovor.

2. Vsak drug mesec morata narediti pavzo. Ustavita konje. Čas je, da skupaj odideta na krajše potovanje ali izlet, da se bosta oddaljila od domačega okolja in znanih obrazov. Pomembno je, da sta sama, se družita in ponovno spoznavata lepote vajinega razmerja. In seveda kraja, kamor sta prišla.

3. Vsako drugo leto načrtujta večdnevni dopust, ki ga bosta preživela skupaj. Ne hodita z družino, sorodniki ali skupino prijateljev, temveč sama. Pomembno je tudi, da ne nosita s seboj službe in obveznosti, ki na vaju čakajo, ko se vrnete domov!

shutterstock_649073098 (1) Pozabi na zapeljivo spodnje perilo: ta kos oblačila bo občutno izboljšal vajin spolni odnos! Ljubezen ima 5 faz: redko kateri par pride do četrte Ljubezen ima 5 faz: redko kateri par pride do četrte Gaslighting je oblika zlorabe v gospodinjstvu, Gaslighting: oblika razmerja, ki ga nikomur ne privoščimo shutterstock_379851964 5 načinov, kako se soočiti s partnerjem, ki je odvisen od videoigric