Pravilo 2:4 – uredila se boš v 10 minutah
Utrip mesta · moda · Utrip mesta · zdravje & lepota

Pravilo 2:4 bo skrajšalo čas, ki ga zjutraj preživiš pred omaro in olajšalo tvojo lepotno rutino.

O trikih, s katerimi naj bi prihranila na času, medtem ko se urejaš, si verjetno prebrala že veliko. In še vedno ti zmanjkuje časa, da bi opravila vse lepotne in modne rituale. Razmisli o tem, da bi začela slediti pravilu 2:4, ki ti bo pomagalo, da se boš vedno uredila v 10 minutah.

Pravilo 2:4 naj bi ti olajšalo jutranjo modno in lepotno rutino ter predpostavlja, da obstajajo štiri kategorije: koža, modna kombinacija, pričeska in ličila. Vsako jutro torej kombiniraš le dve kategoriji od štirih in tako v 10 minutah dosežeš urejen videz.

Modna kombinacija + koža

Zagotovo veš, da pomembno vlogo pri tem, kakšna bo tvoja koža, igra tudi prehrana. Rezultat tistega, kar boš vnesla v svoje telo, boš videla na svojem telesu, in sicer koži obraza.

Če je tvoja koža v odličnem stanju, se posveti predvsem izbiri modne kombinacije in naredi dobro pričesko. Videti boš sveže tudi brez ličil in boš čas, ki bi ga sicer preživela pred ogledalom, izkoristila kako drugače.

Modna kombinacija + pričeska

Dan, ko bi najraje ostala doma zaradi grozne pričeske, je kot naročen za domače frizerske storitve. Pravilo 2:4 pravi, da moraš v tem primeru preskočiti ličenje in se posvetiti predvsem ustvarjanju dobre pričeske, ki bo še bolje videti z dobro modno kombinacijo.

Modna kombinacija + ličila

Če se zbudiš z neverjetno dobro pričesko, tvoja koža pa je v slabem stanju, se potem posveti predvsem ličenju, s katerim boš zakrila nepravilnosti. Vsaka ženska ve, zakaj ceni dneve, ko ima “good hair day”. Čas, ki bi ga preživela s sušilcem za lase v eni roki, kodralnikom v drugi, lahko izkoristiš tako, da najdeš odlično modno kombinacijo.

Ličila + lasje

Čisto vsaki ženski se tu in tam zgodi, da nima volje do izbiranja modnih kombinacij, zato se takrat posveti lasem in ličilom. Okolje, v katerem delaš, se šolaš ali počneš kaj drugega, zahteva bonton, zato je prav, da urediš lase, se naličiš in tako pokažeš profesionalnost.

LJFW_apr19_Day2_photoJureMakovec_039 LJFW 2019: drznost, inovativnost in prodornost c61df037b349e3625828684443c32add Direktor Levisa več kot 10 let ni opral kavbojk. Kako jih torej pravilno oprati? pluta-cevlji Eco Chukka: To je okolju najprijaznejši čevelj LJFW_apr19_Day1_photoJureMakovec_173 LJFW 2019: za nami je prvi modni večer ·