Izdelki za ljubitelje knjig
Utrip mesta · dom

Kaj je popolno praznično darilo za knjižnega molja? Na knjižnih policah, polnih knjig, verjetno ne potrebujejo še ene knjige. Zakaj jim namesto romana ne bi raje kupili kakšen knjižni pripomoček? Seznam izdelkov za knjižne molje, ki jih boste našli v nadaljevanju, je daljši od romana Vojna in mir, zato boste vmes zagotovo našli kaj, s čimer pri strastnem bralcu knjig ne boste mogli zgrešiti.

Imate med bližnjimi ali prijatelji knjižnega molja in ne veste, kakšno praznično darilo bi mu podarili? Brez skrbi, v nadaljevanju boste našli kup predlogov, ki bodo razveselili vse strastne bralce knjig, ki pa niso knjige. S knjigo lahko namreč zgrešite (bralci smo včasih pač izbirčni, zato se lahko iskanje prave knjige izkaže za težje kot iskanje daril nasploh), s temi izdelki za knjige pač ne!

PREBERITE ŠE: Kako darilo zaviti hitro in preprosto

Izbrskali smo najbolj zabavna, domiselna in uporabna darila za knjižne molje, ki niso knjige.

Praznična darila za knjižne molje:
Ovitek za pametni telefonOdpri galerijo

Minimalistični sestavi za dnevno sobo Minimalistične stenske omare za sodobne dnevne sobe Najlepše okrašena božična drevesa Ideje, kako okrasiti božično drevo Zavijanje daril Kako darilo zaviti hitro in preprosto Kreativni zaustavljalniki vrat Domiselni zaustavljalniki vrat, ki bodo poživili vaš dom ·