dolce-gabbana-sicilian-jewels
Utrip mesta · zdravje & lepota

Italijanski modni dvojec Dolce&Gabbana sta začinila praznični čas.

Posebno kozmetično kolekcijo The Sicilian Jewels, ki prinaša posebno edicijo šmink ter lakov za nohte, sta razvila v sodelovanju z mojstrico ličenja Pat McGrath. Bleščeča, razkošna ter barvita kolekcija povzema navdih zlatih bizantinskih mozaikov in nakita, ki je osvetljeval modne piste za kolekcije jesen/zima 2014. Kot je pojasnila Pat McGrath, je barvno ujemanje šminke ter laka za nohte trenutno vroč trend.

Zato so v liniji izbrali štiri nove odtenke, temno rdečo, vijolično, zlato in zeleno, ki prikazujejo teatralno in igrivo stran dobrega videza. Najzahtevnejša med njimi je zelena šminka, ki lahko dopolnjuje prazničen styling, zelo primerna pa je tudi za bolj lahkoten, dnevni videz, saj je izrazito ženstvena in upadljiva. Na voljo v Harrodsu.

D&G The Sicilian JewelsOdpri galerijo
Oriflame my red Podarjamo izdelke iz kolekcije My Red, ki je predstavlja Demi Moore Tattoodo Tattoodo – zbirališče mojstrov tattojev in njihovih umetnin Kozmetična kolekcija Alexe Chung Kozmetična kolekcija Alexe Chung Spider nail designs 25 idej za poslikavo nohtov za noč čarovnic · ·