IMG_0932
Kulturni izbor · odri

Tudi letos za naše praznično doživljanje decembra skrbita ljubljanska in mariborska operna hiša. December bo minil v prijetni glasbi in plesu predstav Hrestač, Netopir, Seviljski brivec, Romeo in Julija ter Carmen.

Na ljubljanskem odru si bomo za pravo vzdušje lahko ogledali balet Čajkovskega, slavno božično zgodbo Hrestač, ki je postal že prava decembrska tradicija marsikaterega ljubitelja baleta. Poskrbljeno pa bo tudi za ljubitelje opere, ki jih bo na odru razveselil Rossinijev Seviljski brivec in Straussov Netopir – ta bo namreč na ogled na najdaljšo noč v letu.

PREBERITE ŠE: Ekstravagantni Salvador Dali na Gospodarskem razstavišču

Hrestač bo na ogled tudi na mariborskem odru, baletni in operni ansambel mariborske operne hiše pa bosta s predstavama Romeo in Julija ter Carmen v zadnjih dneh iztekajočega se leta gostovala v ljubljanskem Cankarjevem domu. Leto 2014 lahko tako z bogatim repertoarjem obeh opernih hiš zaključimo v klasični noti. Cena vstopnice je odvisna od posamezne opere oziroma baleta.


IMG_8045 Ekstravagantni Salvador Dali na Gospodarskem razstavišču ko_ko_komedija4 Ana Marija Mitić in Katarina Čas v KO KO KOMEDIJI L.Jurisic_P.Veber_I_Fear_Slovenia_┬ęPetraVeber Leja Jurišić in Petra Veber: plesna predstava I Fear Slovenia headerImg_sng_mb_06_h1 Premiera farse Pohujšanje v dolini šentflorjanski v SNG Maribor · · ·