starši
V zraku · buzz buzz

Vsaka stvar ima svoj ‘davek’ in vzgoja otrok ni nobena izjema. In to dokazujejo tudi te fotografije v stilu prej in potem, ki kažejo, kako so se ljudje spremenili, ko so postali straši, in kako ‘uničljiva’ je lahko vzgoja otrok.

Mike Julianelle, ki med drugim piše blog na Dad in Buried, je začel zabavni trend, s katerim je pokazal, kako te lahko starševstvo postara. Mike ima sedemletnega in skoraj dveletnega fanta in tako že nekaj časa deli resnico o starševstvu. Ko je na spletni blog naložil svojo različico “pred in po starševstvu”, so mu seveda sledili še drugi starši. “Vse skupaj je mišljeno zelo lahkotno in seveda nihče zares ne krivi svojih otrok za to stanje,” je Mike povedal za HuffPost. “Razen mene, ki resnično krivim svoje otroke za stanje mojega obraza in mojega življenja, kar je v bistvu vse, kar delam na svojem blogu, na Facebooku in Twitterju,” se je pošalil. Po njegovih besedah je glavno sporočilo te zgodbe dejstvo, da je v redu, če so ljudje iskreni glede pasti starševstva.

Galerija – Pred in po otroku: kako so se spremenili ljudje, ki so postali starši

Pred in po otroku: kako so se spremenili ljudje, ki so postali starši?Odpri galerijo

Ne potrebuje ljubezni: ta astrološki znak je najtežje ljubiti To astrološko znamenje je najtežje ljubiti – saj ne potrebuje ljubezni! Tej stvari se smejijo le inteligentne osebe Ta stvar je smešna le inteligentnim osebam … best-wedding-photos-2017-fearless-awards-10-59e451546ffce__880i Sreča in žalost: najlepše poročne fotografije, ki te bodo ganile do solz giphy (41) 5 stvari, ki jih nikoli ne bi smeli guglati · · ·