Preden najdejo tisto "pravo": 7 tipov žensk, s katerimi moški hodijo
V zraku · odnosi

Moška pot do ‘tiste prave’ vključuje odnose z različnimi ženskami in to je 7 tipov žensk, s katerimi moški hodijo.

Pot do ‘tiste najboljše’ je pogosto zahteva, saj vključuje številna neuspela razmerja z različnimi dekleti. Vsaka ženska je drugačna, a hkrati se v vsaki izmed nas tudi skrivajo nekatere lastnosti, za katere bi lahko rekli, da so skupne vsem ženskam. Ti tipi žensk naj bi po mnenju psihologov bili vmesna faza na poti do tiste prave.

In ne da bi strokovnjaki poskušali kogarkoli užaliti, so ugotovili, da naj bi s takšnimi ženskami moški hodili, preden spoznajo tisto “pravo”.

Očijeva punčka

Takšne ženske naj ne bi bile pripravljene spustiti drugega človeka v svoje življenje in mu posvečati pozornost. Kljub svoji starosti se takšne ženske domnevno obračajo na svoje očete in jih sprašujejo za pomoč, še posebej takrat, ko so v kakšni neprijetni situaciji. Karkoli fant naredi, nikoli ne bo boljši od očeta. Strokovnjaki pravijo, da je bolje, da se takšno razmerje zaključi, saj se moški v takšnem razmerju nenehno počuti slabo.

Rada hodi na zabave.

Takšna ženska naj bi natančno vedela, kje so dobre zabave in kateri klubi so najboljši. Če želi moški biti njen spremljevalec na zabavi, bo moral spoznati nešteto ljudi, ki jih ona pozna. Nenehno je na tekočem o najnovejših dogodkih, zato s takšnim dekletom moškemu ne bo dolgčas, a ko želi ostati doma, bo moral tekmovati med njenim in svojim družbenim življenjem, pravijo psihologi.

Dobra študentka

S takšnim dekletom lahko imajo moški resnično dolge in zanimive pogovore, a velika verjetnost je, da nikoli ne bo našla časa za partnerja, saj je dobesedno nenehno za knjigami. Nekdo, ki misli, da je študij najpomembnejša stvar v življenju, se bo težko posvetil kakšni drugi stvari,

Obsesivno ljubosumna

Ljubosumje v odnosu je povsem normalna stvar, a ženska, ki v vsaki stvari išče razlog za razpravo, je čudna. Takšna dekleta naj bi se bala, da bodo ostala sama, ker lahko njihov partner izbere nekoga drugega ali jih prevara. Takšnemu dekletu je skoraj nemogoče dokazati, da je vse v redu. Ko se moški zlomi in najde drugo partnerko, bo takšna ženska verjetno mislila, da je to zato, ker je našel nekoga drugega, pravijo psihologi.

Opravljivka

Takšna dekleta domnevno večino časa rada govorijo, ker želijo svojem partnerju povedati vse, kar vedo o drugih ljudeh. In to ni vedno dobro. V razmerju s takšnim dekletom moški pogosto mislijo, da je takšno dekle raje ljubosumno na druge in jih opravlja, kot da se posveti njunem razmerju.

Zaskrbljena

Biti zmerno zaskrbljen je povsem normalno v razmerju, a ko žensko skrbi čisto vsaka stvar, je to lahko resnično nadležno. Takšna ženska čez dan pokliče svojega fanta neštetokrat, da bi ugotovila, ali je vse v redu. In tu ne gre za ljubosumje, ampak zgolj zaskrbljenost. Moški običajno pobegnejo od teh žensk, ker jih preveč nadzirajo, pravijo psihologi.

Kraljica drame

S temi dekleti ni nikoli dolgočasno, ker so preveč čustvena, zato odnos z njimi dejansko ni preprost. Pogosto naj bi ustvarile dramo, tudi če ni dobrega razloga za to, zato se takšni pari prepirajo večkrat na dan. Morda moškemu nikoli ne bo dolgčas, toda zagotovo bo enkrat utrujen od čustvenih izbruhov.

Vsak moški bo imel svojo različico ‘tiste prave‘. Ona je nekdo, ki si zasluži hoditi z moškim z roko v roki po zanimivi poti v življenju.

shutterstock_436510201 Znanost odkriva štiri načine, kako najti prijatelje, ko ste starejši Hišni ljubljenček nakazuje, da ste sposobni sprejeti dolgoročne obveznosti. 7 trikov, na katere nasedeš: zaradi tega so moški ženskam privlačnejši, kot v resnici so Ko ti zastavi ta tri vprašanja, ve, da si TI tista prava Ko ti zastavi ta tri vprašanja, ve, da si TI tista prava Nedolžne skrivnosti: stvari, ki jih moški prikrivajo ženskam Nedolžne skrivnosti: stvari, ki jih moški prikrivajo ženskam · · ·