Dobre in slabe plati družbenih omrežij
V zraku · buzz buzz

Vas zanima, katere so prednosti in slabosti družbenih omrežij, kot so Facebook, Twitter in Pinterest? Družbena omrežja so postala del našega vsakdana, in čeprav imajo milijarde uporabnikov, še vedno ni povsem jasno, ali so njihovi učinki pozitivni. Večkrat smo že pisali, da Facebook negativno vpliva na ljudi, nič kaj bolje pa se v raziskavah niso odrezala druga omrežja. Izsledki so namreč pokazali, da s količino časa, ki ga uporabniki preživijo na družbenih omrežij, raste tveganje za pojav depresije. A vsaka medalja ima dve plati, zato si oglejmo dobre in slabe strani družbenih omrežij. Obvezno čtivo za vse tržnike in upravljalce družbenih omrežij.

Družbena omrežja so brez dvoma spremenila način naše komunikacije in tudi preživljanje prostega časa. Kljub številnim prednostim, ki jih prinašajo, pa na površje vse bolj prihajajo tudi njihove številne pasti oz. slabe plati: od ”muhastih” algoritmov do tistih bolj temačnih, kot je kraja identitete.

PREBERITE ŠE: Facebook: kako se znebiti odvisnosti?

Ker pa družbenih omrežij ne uporabljamo zgolj v zasebne namene, ampak tudi poslovno (za širjenje prepoznavnosti, stalen stik s potencialnimi kupci oz. zvestimi strankami …), je dobro vedeti, kaj nam določeno družbeno omrežje prinaša. V nadaljevanju boste izvedeli, katere so prednosti in slabosti družbenih omrežij, kot so Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest in LinkedIn.

Prednosti in slabosti družbenih omrežij:

Tudi ti svojega partnerja opazuješ med spanjem? Čudaške stvari, ki jih počnejo vsi pari, ki so že dolgo skupaj Kdaj se zbujajo uspešneži? Rana ura, zlata ura: uspešni poslovneži, ki vstajajo neverjetno zgodaj Hitrostno repanje vs Asus Prazna baterija? Če ste hitrostni raper, ne potrebujete Asusa Zenfone Max! Digitalno postarani zvezdniki Digitalno postarani zvezdniki: slavni, ko bodo stari · · ·