V zraku · buzz buzz

Ambasadorka žlahtne pijače Cointreau, Dita von Teese, je s svojo neustavljivo zapeljivostjo ponovno poskrbela za igrivo burjenje domišljije okusov.

Francoska znamka že vse od leta 1849 ustvarja edinstveno mešanico likerja iz sladko-grenkih, skrbno maceriranih lupin pomaranče, ki tako kot Dita von Teese s svojo močno osebnostjo ustvarja navdih za drzne trende. Kraljica burleske tokrat prinaša prefinjeno svežino, skrivajočo se v duhu koktajla Cointreau Fizz, ki ga lahko na preprost način pripravimo tudi sami. V kozarcu čez ledene kocke prelijemo 50 ml pijače Cointreau, sveže iztisnjen sok polovice limone in 100 ml sodavice. Po želji okrasimo še s sadjem in potrežemo. Subtilnost nežnega ženskega dotika v vrtincu žgečkljivih mehurčkov bo v zasnežene zimske večere vnesla pridih eksotične topline.

Odpri galerijo

Instagram profili Instagram profili, ki jim je med tedni mode vredno slediti Annie Leibovitz razkrila najnovejšo pravljično junakinjo Mehičan želi medaljo za najlepši smučarski dres Menswear Dog Bi sofinancirali dizajnersko kolekcijo pasjih oblačil?