shutterstock_117236788
V zraku · buzz buzz

Se včasih počutiš, kakor da si se rodil/-a ob napačnem času in ne pripadaš temu svetu? Se ti zdi, da te nihče ne razume?

Morda se je v tebi naselila stara duša.

Kaj je stara duša? Je posebna vrsta ljudi, ki se počutijo drugačni, včasih osamljeni, a ne zaradi svojega vedenja, navad ali temperamenta, ampak preprosto zato, ker so stari v mislih, srcu in duši.

So drugačni. Oseba, ki ima staro dušo, se počuti starejša, kot je dejansko. Ta občutek zelo pogosto spremljata odlična intuicija in empatija.

Stare duše se reinkarnirajo, na določen način se reciklirajo, in večkrat ko se duša reinkarnira, starejša je. Tako postane mlajša oseba modrejša, stara duša pa še vedno ostaja stara.

Pojavljajo se nove in stare duše, a določene težave bodo v življenju doživele le stare duše.

Ko so mladi, nenehno dvomijo

Imajo nenavadno sposobnost, da občutijo, ko nekaj ni v redu, njihova intuicija je močna. Zanašajo se nanjo in ji pustijo, da jih vodi pri odločanju.

Ko so otroci, so drugačni, ker so zrelejši od vrstnikov

Večkrat jih zato ne razumejo. So trmasti, vztrajni, lačni znanja in potrpežljivi, sočutni in razumevajoči.

Prehitro odpuščajo

Ne želijo ohranjati zamer. Odpuščajo brez premisleka, zaradi česar so večkrat prizadeti. Zdi se jim, da je treba izkoristiti vsak trenutek, saj se zavedajo minljivosti življenja.

So kritični in preveč razmišljajo

Nenehno obdelujejo informacije, naj bodo to njihova čustva ali izkušnje, vedno imajo kaj v mislih in iščejo odgovore na nešteto vprašanj.

Ljudi nerazložljivo vleče k njim

Stare duše so samotarji in uživajo v svojem miru in tišini. Sicer se znajo prilagoditi različnim okoljem, vendar se včasih počutijo, kakor da ne spadajo tja.

christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash Brezplačni spletni tečaji najprestižnejših univerz na svetu (Harvard, Yale, Princeton …) dai-ke-GkraTrCYA_0-unsplash (1) 30+ koristnih in zabavnih spletnih strani, ki jih še ne poznate, pa bi jih morali almos-bechtold-alkJl-mokOY-unsplash Uprite se koronavirusu na drugačen način – z uporabo pozitivnih afirmacij! kinga-cichewicz-DDBO05yBbuk-unsplash Kaj moraš vedeti o delu od doma, kje so prednosti in kje slabosti? · ·