Prenosna gugalnica Weltevree
Utrip mesta · dom

Prenosna gugalnica znamke Weltevree nizozemskega oblikovalca Thora ter Kulva reši osnoven problem gugalnic. Običajno je treba poiskati primeren prostor (drevo ali kaj podobnega), vrtati v strop ali celo kupiti celotno konstrukcijo, a ne ko gre za to prenosno gugalnico, ki je zaradi posebnega okvirja zadovoljna s čimerkoli, njena montaža pa je lažja kot nakup gugalnice.

Prenosna gugalnica znamke Weltevree je delo Nizozemca Thora ter Kulva. Ponaša se z lesenim sedalom, vrvjo, karabini in rdečim kovinskim okvirjem. Ta se povsem preprosto pričvrsti na drevo ali steber z jermenom, poškodovanje drevesa ali stebra pa preprečuje guma.

PREBERITE ŠE: Ta-bl: zložljiva mizica za pod roko

V zgornjem posnetku si lahko ogledate, kako prenosno gugalnico namestimo. Zakaj ne bi letos na počitnice s seboj vzeli tudi gugalnice?

Prenosna gugalnica WeltevreeOdpri galerijo
Lovilec pajkov My Critter Catcher: top rešitev za tiste, ki se bojite pajkov Ogledalo Naked je tudi merilnik aktivnosti Naked – ogledalo, ki vrača več kot le odsev Kuhinjski pult z nevidnim koritom Nevidno kuhinjsko korito Ikea predstavila novo urbano kolo Sladda Ikea predstavila urbano kolo Sladda ·