Prenosni računalnik 2 v 1 Lenovo Yoga A12
V zraku · tehnologija

Lenovo je predstavil cenejšo različico prelomnega tabličnega računalnika 2 v 1 Yoga Book, ki je bil lani ena od bolj svetlih točk na področju tehnoloških inovacij in je hitro omrežil večji del tehnološkega sveta. Yoga Book za vsak žep sliši na ime Lenovo Yoga A12 in tako kot starejša sestra nima tipkovnice, ampak zgolj grafično tablico, na kateri se izrišejo navidezne tipke, uporabnik pa lahko po njej ustvarja s priloženim pisalom. Yogo A12 je moč kupiti le z Androidom.

Tablični računalnik 2 v 1 Lenovo Yoga A12 ima tako kot Yoga Book navidezno tipkovnico Halo, ki se priuči naših tipkarskih navad. V nasprotju z dražjo različico ob nakupu ne boste dobili pisala Real Pen, izvzeta je možnost pretvarjanja zapiskov v digitalno obliko, prav tako bo na voljo zgolj različica z Androidom in ne tudi Windowsi.

Zato pa vas čaka zaslon velikosti zaslona prenosnika Apple MacBook (12,2-palčni), le da v HD-ločljivosti, kar pa je glede na ceno – 280 evrov – pričakovano in nikakršna slabost.

PREBERITE ŠE: Lenovo Yoga Book – najtanjši in najlažji računalnik 2 v 1 na svetu

Pod pokrovom ima Lenovo Yoga A12 Intelov procesor Atom x5, ki mu asistirata 2 GB sistemskega pomnilnika. Odmerili so ji 32 GB prostora za shranjevanje podatkov. Vse to bi morali biti povsem dovolj, da zadovolji zahteve uporabnikov, ki prenosnik uporabljajo za brskanje po spletu, prebiranje e-pošte, poslušanje glasbe, ustvarjanje dokumentov in druge preproste operacije.

Galerija – tablični računalnik Lenovo Yoga A12:

Prenosni računalnik 2 v 1 Lenovo Yoga A12Odpri galerijo

Zaslon ASUS Designo Curve MX34VQ Asus Designo Curve MX34VQ – zaslon, s katerim lahko polnite pametni telefon Instant fotoaparat na meh Jollylook Jollylook – vintage instant fotoaparat na meh iz recikliranega kartona Klimatska naprava Samsung Wind-Free Samsung Wind-Free: inovativna klimatska naprava, ki ne piha Apokalipsa danes Po kultnem filmu Apokalipsa danes nastaja računalniška igra Apocalypse Now – The Game · · ·