Novi Internet Explorer
V zraku · buzz buzz

Le kdo od nas, ki smo odraščali v nepozabnih devetdesetih letih prejšnjega stoletja, se ne spomni slavnih jo-jo igrač, obeskov z znakom jin in jang, tamagočijev, disket in preostalih stvari, ki so zdaj le nostalgičen spomin, s katerim Microsoft oglašuje prenovljeni brskalnik Internet Explorer?

Kar srce nam zapoje ob ogledu oglasnega videa za prenovljeni Internet Explorer. Tiste, ki smo se kot otroci v devetdesetih podili po igrišču, popelje nazaj v čas med sila popularne izdelke in igrače, v desetletje smešnih pričesk, vodnih pištolic, tistih slavnih športnih copatov z lučkami in seveda (pre)počasnega brskalnika Internet Explorer.

Tako kot smo zrastli mi, je odrasel tudi eden najbolj razširjenih brskalnikov, ki ga vsi dobro poznamo pod modrim »e« znakom. Prednost prenovljenega brskalnika bo v celozaslonskem brskanju po spletu, ki se bo z zaslona umaknil, ko ga ne bomo več potrebovali, omogočal bo večopravilnost, kar pomeni, da se bomo med brskanjem, na primer, lahko pogovarjali tudi prek Skypa, branje spletnih strani, ki si jih bomo lahko »pripeli« na vidno mesto, pa bo bolj pregledno.

Pustimo se presenetiti, morda pa bo Internet Explorer ponovno doživel svojo »otroško« slavo.


Živali in njihove snežne vragolije Simpatični utrinki živali in njihovih zimskih vragolij marc-jcobs-cover Pri Marc Jacobsu izbrali novo valuto “en tvit” snezaki-cover Najbolj smešni in izvirni snežaki Luksuzne nogavice Harrys of London Najbolj ekskluzivne nogavice na svetu · · · ·