Ideje za jesensko okrasitev doma
Utrip mesta · dom

Čas je za jesensko dekoracijo doma. Zdaj, ko si je kompletno jesensko podobo nadela narava, je namreč čas, da jesensko podobo dobi tudi vaš dom, sploh če vemo, da bomo jeseni večino časa preživeli v zavetju toplega doma. Jesensko vzdušje lahko v naše prostore preselimo na različne načine, zanj pa, v nasprotju s praznično okrasitvijo, ni treba zapraviti veliko denarja, saj okraski ležijo dobesedno po tleh. Listje, storži, buče, lupine kostanja … Izbrskali smo najpreprostejše ideje za jesensko dekoracijo doma, ki vas bodo s svojo preprostostjo očarale, tako kot nas očara jesen s svojim barvnim šovom.

Iščete ideje za jesensko dekoracijo doma? Prišli ste na pravi naslov, kajti za vas imamo čudovite primere, kako lahko ujamete duh sezone in v domu pričarate romantično jesensko vzdušje. Najboljša novica je, da vam po okraske sploh ni treba v trgovino z dekoracijo, ampak greste ponje kar v naravo, kjer vas čakajo jesenski plodovi, odpadlo listje, buče, veje  … Kajti malenkosti so tiste, ki v dom prinesejo toplino jeseni.

PREBERITE ŠE: Najlepše fotografije jeseni ali zakaj je jesen najlepši čas v letu

Ideje za jesensko okrasitev domaOdpri galerijo
Container - postelja, ki pod seboj skriva garderobno ''dvorano'' Dielle Container – postelja in garderobna omara v enem Mobilni glamping šotor Adria Mobilni glamping šotori Adria Dom so svetovna novost! Prenosna pečka in štedilnik Frontier Plus Frontier Plus – prenosna peč, ki jo lahko vzamete na pot Meyou elegantno pohištvo za mačke Meyou – elegantno pohištvo za mačke (in njihove lastnike) · ·