Medium-Behind the Scenes 3
Utrip mesta · zdravje & lepota

Claudia Schiffer ima ob svoji zavidljivi trideseti obletnici delovanja v svetu mode in lepote za ženske prav simpatično presenečenje: prestižno kolekcijo ličil Claudia Schiffer Make Up – Claudia’s Beauty Secrets for ARTDECO.

Claudia Schiffer nedvomno sodi med najbolj znane svetovne modne zvezde. Krasila je prek tisoč naslovnic, med njimi tudi Time, Rolling Stone in Vogue. V svoji tridesetletni karieri je zastopala svetovno znane modne hiše, kot so Chanel, Dolce & Gabbana, Balmain, Guess, Alberta Ferretti, Yves Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren, Louis Vuitton in Valentino.
Trideset let pozneje je s svojimi izkušnjami, znanjem in ljubeznijo do kozmetike v sodelovanju z nemško blagovno znamko ARTDECO ustvarila ekskluzivno omejeno kolekcijo Claudia Schiffer Make Up – Claudia’s Beauty Secrets for ARTDECO.

Kolekcija Claudia Schiffer Make Up združuje visoko modo in profesionalno kozmetiko, ki je preprosta za uporabo in prepoznavna po modnem rožnatem odtenku in elegantnem zlatem robu. Izdelki bodo na voljo v petnajstih državah in v spletni trgovini www.claudiaschiffermakeup.com. Tam so na voljo tudi njene lepotne skrivnosti in nasveti za ličenje. V Sloveniji bodo izbrani izdelki na voljo od oktobra dalje, in sicer ekskluzivno v drogerijah Müller.

Galerija – Prestižna kolekcija ličil Claudia Schiffer Make Up

Prestižna kolekcija ličil Claudia Schiffer Make UpOdpri galerijo

Ne pozabi, cilj je, da s partnerjem prideš do dogovora 7 super simpl trikov, kako nos odmašiti po naravni poti IMG_6047m (1) Aroma ustvarjalnica v Ljubljani Največji modni hit so cikcakaste obrvi Cikcakaste obrvi: največji modni hit so cikcakaste obrvi 1000-500-citymagazine-cover (6) Najlepši laki za nohte za jesen 2017 · · · ·