pb
V zraku · buzz buzz

Zavoljo spletnih družbenih omrežij danes delimo fotografije kot po tekočem traku. Postali smo celo tako neučakani in egocentrični, da včasih razen sebe niti dobro ne preverimo, kaj se na fotografiji dogaja. Objavljamo v maniri ”najprej ustreli, šele nato sprašuj” ali v tem primeru, ”najprej objavi, šele nato preveri”. Kar pa vsekakor ni priporočljivo. Eni so se morali to naučiti na boleč način.

To, da preverite fotografijo, preden jo delite na spletu, se zdi samoumeven korak na poti od stiska na sprožilec do stiska na gumb ”objavi”. A ne za vse. Kajti četudi štima kompozicija in so bile nastavitve prave (te so za “sprotne” fotke sicer vsem manj pomembne), je še vedno treba inšpicirati sam kader, da ne “prešverca” kaj, kar bi nas kasneje “bremenilo”. Če tega ne upoštevate, se boste hitro znašli v zadregi, kot so se ti, ki smo jih zbrali v galeriji.

PREBERITE ŠE: Najboljše “fotobombe” z ljudmi in živalmi

In potem se sprašuje, zakaj ga je dala Paula Patton na čevelj. "No blurred lines" tukaj.Odpri galerijo

tony-stark-robert-downey-jr-1005744-1280x0 10 trikov, da postaneš veliko bolj karizmatičen 78034203 Kako odpreti steklenico piva brez odpirača Ilustracije Kristián Mensa: ko se ilustracije pomešajo z resničnostjo yung-jake-kim-kardashian-1000x500 Yung Jake: portreti zvezdnikov iz čustvenih simbolov #emoticons