Preverili smo ... in drži! Če sta tvoj prstanec in kazalec tako dolga, SI ...
V zraku · buzz buzz

Ste vedeli, da tudi dolžina prstov na vaših rokah ponuja vpogled v vašo osebnost? Če namreč primerjate dolžini prstanca in kazalca lahko človeka preberete kot odprto knjigo. Preverite torej, kaj dolžina prstov pravi o vas.

V nedavno objavljeni študiji o povezanosti osebnosti z dolžino prstov, so raziskovalci ugotovili, da dolžina prstov na vaših rokah ponuja vpogled v vaš značaj.
Ugotovili so namreč, da dolžini prstanca in kazalca, ki sta determinirani že v maternici z izpostavljenostjo bodisi večji količini testosterona (daljši prstanec) bodisi estrogena (daljši kazalec), namreč pomenita ‘izpostavljenost’ določenim karakteristikam.

Malo za šalo, malo za res: primerjajte dolžino prstanca in kazalca in preverite, kaj dolžina prstov pove o vaših osebnostnih lastnostih.

Če sta tvoj prstanec in kazalec tako dolga, SI …

Prstanec > kazalec

Če sodite v skupino ljudi, ki imajo prstanec daljši od kazalca, potem vam je bila podarjena kombinacija neuklonljivega šarma in vizualne lepote. To dvoje gotovo pomaga pri tretji lastnosti, ki jo posedujete, in sicer, da imate boljše možnosti, da se na vaš račun nakaplja več denarja. Briljirate pri reševanju miselnih zagonetk, tveganja pa vam ne predstavljajo večjih težav.

Prstanec < kazalec

Če imate prstanec krajši od kazalca, samozavest kar buhti iz vas. Ste polni sami sebe, na spisku vaših lastnosti pa so tudi aroganca, ljubezen do samote in preživljanje prostega časa v solo izvedbi. A kljukica je tudi tam, kjer piše, da znate opaziti in ceniti pozornost. Sledite ženskim principom delovanja, zato nikoli ne naredite prvega koraka v odnosu.

Prstanec = kazalec

Če sta vaša kazalec in prstanec poravnana, so vaše lastnosti sledeče. Ste dobro organizirani in se trudite imeti dober odnos z vsemi. Zaradi sporov se namreč počutite slabo, zato se jih izogibate kot hudič križa. Ena od vaših karakteristik je posledično tudi miroljubnost, v zvezi pa najbolj štrlita nežnost in pozornost do partnerja.

shutterstock_201557546 8 znakov, da je to moški, s katerim se boš poročila! Kabina, ki vas v hipu zaščiti pred soncem. Snappyscreen: kabina za nanos sončne kreme shutterstock_479612449 To so najlepši ljubezenski verzi in citati, ki jih je navdihnila ljubezen genome_editingx1600 V naslednjem desetletju že gensko spremenjeni otroci?