Capture
V zraku · buzz buzz

Za 105-letnika Billa Mohra je bilo leto 2013 izjemno v vseh pogledih. Praznoval je 105. rojstni dan, obeležil 70. letnico poroke z ženo Josie in prejel spričevalo o zaključku srednje šole.

Mohr ni uspel končati srednje šole v Philadelphii, saj se je moral z družino preseliti v drugo okrožje, da je njegov oče obdržal službo. Zaradi finančne stiske je za delo poprijel tudi sam. Desetletja kasneje je Bill priznal svoji hčerki, da edina stvar, ki jo obžaluje v življenju je nedokončana srednja šola. Za željo je slišala njegova nekdanja srednja šola in poskrbeli so, da je Bill prejel tisto, o čemer je že dlje časa sanjal. “Če jutri umrem, ne bom Boga prosil za ničesar. Dal mi je vse kar sem si želel”, je dejal Mohr.

CalypsoCrystal Calypso Crystal – slovenski modni dodatki za mobilnike Carli Davison - Kolekcija "Shake" Umetnost fotografiranja psov skozi oči avtorice Carli Davidson Elon Musk Elon Musk: zgodba vizionarja v sliki in besedi Rezljanje buče - za noč čarovnic - Helloween Kako izrezljamo najboljšo bučo za noč čarovnic [video + foto] ·