Twitter // San Francisco
V zraku · tehnologija

Minili so časi belih sten in zatohlih pisarniških kabin. Vedno več velikih podjetij sledi Googlu in svojim zaposlenim nudi dinamično delovno okolje, kar tudi prispeva k produktivnosti in učinkovitosti.

Twitterjev globalni sedež se nahaja v San Franciscu, natančneje na 27 tisoč kvadratnih metrih površine zgodovinske stavbe Market Square iz leta 1937. Prostore so zasnovali IA Interior Architects v sodelovanju z Lundberg Design.

Svetli, odprti prostori in skupni prostori za druženje motivirajo pri delu in spodbujajo ustvarjalnost. Poleg sejnih sob in pisarn imajo zaposleni na voljo tudi fitnes in joga studio, igralno sobo, veliko kavarno in strešno teraso, ki se razteza na 2 tisoč kvadratnih metrih.

Twitter // San Francisco Odpri galerijo
3cc42b69550fa8d81ebd7d832fc00e7b_large Prva majica, ki se nikakor ne more umazati cover-pametna-palca Pametna sprehajalna palica – Fujitsu Smart Cane Withings-Smart-Body-Analyer-Main-Image Tehtnica za nadzor novoletnih zaobljub D16 Cinema Camera Kamera, ki združuje – staro in novo tehnologijo na neverjeten način – Bolex D16 Cinema Camera