PicMonkey Collage1
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pri Victoria’s Secret so razkrili težko pričakovan modrček Fantasy Bra za leto 2015. Letos čast pripada manekenki Lily Aldridge, ki se bo na letošnji modni reviji v decembru sprehodila po modni brvi z modrčkom Fireworks Fantasy Bra, vrednim dva milijona ameriških dolarjev.

Victoria’s Secret je izbrala. 29-letna Lily Aldridge je tista, ki bo nosila modrček Fireworks Fantasy Bra, ki ga krasi več kot 6500 dragocenih draguljev. Za njegovo izdelavo so potrebovali več kot 685 ur del, na njem pa je 14 vrst draguljev, tudi rdeči granat, modri topaz, rumeni safir in rožnat kremenjak; vsi dragulji so umeščeni med 18-karatno zlato. Fireworks Fantasy Bra ima tudi snemljiv diamantni pas, ki se lahko nosi nad ujemajočimi hlačkami Fireworks.

PREBERITE ŠE: Evolucija Victoria’s Secret Fantasy Bra – najbolj razkošen modrc skozi leta

Kobaltno modre hlačke krasi 126 diamantov in 400 drugih dragocenih draguljev.

V zadnjih desetletjih so modrček Fantasy Bra nosili nekateri največji svetovni supermodeli, kot so Claudia Schiffer, Tyra Banks, Heidi Klum in Gisele Bündchen. Slednja je v letu 2000 nosila najdražji modrček Fantasy Bra vseh časov, Red Hot Fantasy, ki je stal več kot 15 milijonov ameriških dolarjev.

PicMonkey Collage1 Ženska moda: kako nositi škornje na najbolj kul način PicMonkey Collage Ženske frizure 2015: v trendu so začasni kovinski tatuji v laseh How-Wear-Dress-Sneakers Ženska moda: kako nositi superge na najbolj kul način H&M za Halloween H&M Halloween kolekcija kostumov in majic · ·