Pričakovanja vs. realnost turističnih destinacij
V zraku · buzz buzz

Planirate dopust? Se odločate o dopustniškem kraju na podlagi kataloga turistične agencije ali fotografij hotela? Pozor! Številni turistični ponudniki so mojstri zavajanja. Na svojih fotografijah s katerimi vabijo goste v svoj objem sicer ničesar ne potvarjajo, a s kotom in nekaj spretnega obrezovanja znajo močno prikrojiti realnost.

Verjetno ste bili že vsaj enkrat v življenju razočarani, ko ste prispeli na dopustniško destinacijo, kjer vas je pričakala povsem drugačna slika kot tista iz turističnega kataloga oz. brošure hotela. Če se odločate na podlagi uradnih fotografij agencij in hotelov, vam svetujemo, da vedno po spletu pobrskate še za drugimi, neuradnimi fotografijami, ki v številnih primerih skrivajo ”umazano resnico”.

PREBERITE ŠE: Skejtanje Slovencev po jugoslovanskem spomeniku na Hrvaškem

Drži, na fotografijah iz nadaljevanja hoteli in turistične agencije niso ničesar potvarjali, a so z uporabo ”pravega” kota in obrezovanjem močno prikrojili realnost. Ne pustite se peljati žejne čez vodo in bodite pozorni, ko sprejemate odločitev od dopustniški destinaciji.

Pričakovanje ...Odpri galerijo
Skejtanje po hrvaškem spomeniku Skejtanje Slovencev po jugoslovanskem spomeniku na Hrvaškem Cara Delevingne v kampanji  I'm Not A Trophy Lepotica in zver: Cara Delevingne odvrgla krpice za dober namen A se ti zdi to v redu? Veš pasji lastnik svoj dolg? A se ti zdi to v redu? Veš, pasji lastnik, svoj dolg? Anna Meares vs Porsche Boxter Kolesarka Anna Meares ima boljše pospeške kot Porsche! ·