Bumblebee-Movie-Transformers-Spinoff
Kulturni izbor · film

Leto smo v kinematografih lahko ujeli že peti del filmov o Transformerjih, ki je tokrat nosil podnaslov Zadnji vitez. Toda franšiza ne počiva, saj se je že začelo snemanje samostojnega filma o Bumblebeeju.

Leta 1987 si je Bumblebee namreč našel zatočišče na odpadu v majhnem obmorskem mestecu v Kaliforniji. Poškodovanega in polomljenega ga najde dekle Charlie (Hailee Steinfeld), ki bo kmalu dopolnilo osemnajst let in išče svoje mesto pod soncem. Ko mu pomaga, da si opomore, dekle kmalu ugotovi, da to le ni navaden rumen Volkswagnov hrošč.

Poleg Steinfeldove, ki je blestela v filmih, kot sta Pravi pogum (True Grit, 2010) in Pri sedemnajstih (The Edge of Seventeen, 2016), bo v filmu zaigral še John Cena, ameriški rokoborec, ki se zadnja leta preizkuša tudi v filmih, in sicer smo ga povečini videli v komedijah. Prvega samostojnega filma iz franšize Transformerji pa ne bo režiral Michael Bay, avtor vseh dosedanjih filmov, temveč Travis Knight, ki se je že izkazal z animiranim filmom Kubo in dve struni (Kubo and the Two Strings, 2016).

PREBERITE ŠE: KAJ SE DOGAJA V ZAKULISJU VOJNE ZVEZD?

Ali bodo Transformerji zažgali tudi v novi obliki, pa bomo lahko videli decembra 2018.

Rey-Daisy-Ridley-Star-Wars-8-Last-Jedi Kaj se dogaja v zakulisju Vojne zvezd? 434571_m1491966183 Filmski napovednik: The Layover (2017) image-w1280 Najboljši francoski filmi 21. stoletja TFF17_MY_FRIEND_DAHMER_1.jp.JPG Filmski napovednik: My Friend Dahmer (2017) · ·