Mercedes-Benz Sprinter
Utrip mesta · mobilno

Za zdaj imamo na razpolago le skico, a če sklepamo po lani predstavljenem konceptnem kombiju iz družine Mercedes-Benz Vans, potem si lahko mislimo, da bo novinec eleganten in zagotovo med lepšimi tovornimi vozili. Predstavljamo novi Mercedes-Benz Sprinter (2018).

Mercedes-Benz Sprinter je najbolje prodajani dostavnik na nemškem trgu, takoj za njim pa sledi ameriški trg. Posledično tudi Mercedesova ogromna naložba v gradnjo tovarne na ameriških tleh. Tako bodo ameriške stranke hitreje prišle do dostavnikov, odpadejo pa tudi potrebne predelave za prilagoditev na ameriška cestnoprometna pravila. Pri obliki dostavnika se kaj veliko ne da filozofirat, saj je več kot jasno, da je oblika “škatlasta“, da lahko vanj pospravimo kar največ materiala. Področje, kjer bo novi Mercedes-Benz Sprinter (2018) deležen največjih sprememb, tako ostaja prednji del, ki bo imel spremenjeno masko, zelo podobno tisti, ki jo najdemo na novem razredu X. V nasprotju s konceptnim modelom bo novi Sprinter dobil zajetna ogledala, običajno vetrobransko steklo in večje LED-žaromete. Kakšni bodo pogoni, za zdaj žal še ni znano, za lažjo predstavo, kakšen utegne biti novi Sprinter, pa si oglejte galerijo Mercedes-Benz Vision Vana.

PREBERITE ŠE: DOSTAVNIK PRIHODNOSTI MERCEDES VISION VAN – KURIR ZA 21. STOLETJE

Galerija slik: Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz SprinterOdpri galerijo

Karolina Kurkova Karkoli imate v mislih! Ostanite aktivni. Frauscher 858 Fantom Air Dayboat: čoln za vsak dan Frauscher 858 Fantom Air Dayboat: čoln za vsak dan Hope: električni skuter, kot ga še niste videli Hope: električni skuter, kot ga še niste videli Tjep Eau Electric Yacht Tjep Eau Electric Yacht: Tjepova ultramoderna mojstrovina · · · ·