cover-microsoft
V zraku · tehnologija

Fluent Design System je nov Microsoftov dizajn, ki so ga pri računalniškemu velikanu pred kratkim postavili na ogled. Že kar nekaj časa namreč Microsoft draži in napoveduje nov videz Windowsov 10 in zdaj so prepričani, da so v FDS končno našli pravi odgovor.

Večina sprememb, kot so npr. učinki blur, je v bistvu precej subtilne narave. Oblikovalski jezik se v FDS, ki je sicer pravi naslednik Metro Designa, osredotoča predvsem na svetlobo, globino, gibanje, material in lestvico. V podjetju so se odločili, da bodo novosti implementirali postopoma. Nekatere so sicer na voljo že med posodobitvami za Windows 10, ostale pa bodo na voljo v bližnji prihodnosti.

No, nekaj novosti so že razkrili in jasno je, da bo bosta novo podobo dobila namizje in e-pošta. Nekaj primerov, za lažje pričakovanje, pa si lahko ogledate na fotografijah.

Galerija slik: Najlepši Windowsi vseh časov

Microsoft WindowsOdpri galerijo
11052017Nike-Unlimited-Stadium-2 Nike: prva LED-tekaška steza, ki je korak pred časom Tvit Framed Tweets – najbolj razvpiti ‘čivki’ zdaj v okvirjih cover-cover-najboljše-akcijske-kamare-2017-2 Najboljše akcijske kamere 2017 cover-sony-X1000v Sony FDR-X1000V – Najboljše akcijske kamere 2017 ·