ian-dooley-OfbAhwCZRXk-unsplash
V zraku · odnosi

“Na tem svetu še vedno obstaja nekaj čudovitih ljudi. So diamanti v grobem, vendar so vedno tam. Našli jih boste, ko padete. Oni so tisti, ki vas poberejo, ki ne obsojajo. A morali boste pasti, da jih boste lahko videli. Ko spet vstanete, se spomnite, kdo so vaši pravi prijatelji!” – C. JoyBell C.

Hvala, da si vedno tam zame. Hvala, ker me nisi nikoli izdal in si bil dober do mene tudi takrat, ko me ni bilo zraven.

Hvala, da se vedno zavzameš zame in svetu pokažeš, da je najino prijateljstvo še vedno trdno, ne glede na to, skozi kaj sva šla. Hvala, ker nisi dovolil, da se zaradi zlobnih jezikov razideva. Hvala, da si tvegal vse in še več, da bi začitil to, kar sva skupaj zgradila.

Hvala, da si spregovoril zame in me branil, ko me ni bilo zraven. Hvala, da si zame tvegal svoj ugled in da drugim nisi dovolil, da spremenijo način, na katerega me gledaš, ne glede na to, kako močno so se trudili.

Hvala za vso prijaznost in ljubezen. Hvala, ker si dober do mene, ko me drugi brcajo z leve in desne. Hvala, ker si mi dal vedeti, da ne glede na to, kaj bodo poskusili narediti, ne bodo NIKOLI uničili najinega prijateljstva. Hvala, da si dal vesoljnemu svetu vedeti, da ti ne boš tisti, ki mi bo zaril nož v hrbet in da nikoli ne boš dovoli, da bi me drugi poteptali. Hvala, da mi pokažeš mojo resnično vrednost vsakič, ko jo izgubim.

Hvala, da si prišel v moje življenje in se odločil ostati. Hvala, da si vedno tukaj zame, celo takrat, ko sem najslabša različica sebe in hvala, da si aktivno prizadevaš, da bi bilo najino prijateljstvo močnejše, kot je že! Hvala, da si držal besedo, da si ob meni v dobrem in slabe, da narediš srečne trenutke še srečnejše, da si moj glas, ko ne morem govoriti.

Hvala, da si mi pokazal pravi pomen prijateljstva in hvala, da si vsem okoli naju pokazal, kaj pomeni, če imaš PRAVEGA PRIJATELJA.

Hvala, da si se postavil zame, ko me je nadlegovalo življenje in hvala, da si tako razumevajoč. Hvala za tvojo nesebičnost, za tvojo prijaznost in za ravnanje s tistimi, ki menijo, da sem ničvreden!

Hvala, ker si v mojem življenju!

Imaš tudi ti v življenju pravega prijatelja, ki je vedno tam zate, se zate zavzame in te zaščiti? Zahvali se mu v komentarju, naj ve, da je zate neprecenljiv!

shifaaz-shamoon-pNrMhpntZFM-unsplash (1) Samo zato, ker dobro nosim svoje breme, to še ne pomeni, da ni težko affection-art-backlit-couple-556662 Nekateri ljudje ne bodo ostali z vami za vedno, zato jih imejte radi, dokler so ob vas gabriel-silverio-u3WmDyKGsrY-unsplash NIKOLI si ne reci, da nisi lepa! kinga-cichewicz-3ZjNwyj6YC8-unsplash Oprosti si, ker si pozabila nase ·