jose-ros-photo-hZFdsYCwhP4-unsplash
V zraku · odnosi

Prijaznost te naredi najlepšo osebo na svetu ne glede na to, kakšen je tvoj videz.

Ko boste pustili svojo prtljago, blokade in ovire v sebi ter si dovolili ljubiti sebe, boste v svoje življenje privabili pravo osebo!

Ohranjajte zdravo samopodobo

Priznajte svoje pomanjkljivosti, a ne pozabite, da ste čudoviti. Dajte času čas, da boste v svoje življenje privabili najboljšega partnerja.

Bodite dobri do sebe

Pomembno je, da ste srečni. Ne morete biti z nekom srečni, če niste srečni sami s seboj. Privoščite si najboljše. Jejte dobro hrano. Telovadite. Pijte vodo. Pojdite na potep.

Odložite svojo prtljago

Pustite jo v preteklosti. Pomembno je, da pustite preteklost za sabo. Pustite jo tam, kamor spada: v preteklosti. Načini, kako so vas ljudje prizadeli, se ne morejo ponoviti, samo ta oseba vas je lahko prizadela na takšen način. Naj vas ne bo strah ljubezni.

Razmislite, kaj je tisto, kar naredi dobro razmerje

Kakšno vrsto odnosa si želite? Spomnite se kakšnega čudovitega razmerja v svojem življenju, morda med starši, babico in dedkom, prijatelji. Kaj naredi njihove odnose tako posebne, odlične? Kako ohranjajo ljubezen? Raziskujte.

Pozabite na popoln videz

Kdor vas bo imel rad, mu boste všeč takšni, kakršni ste. Ne iščite nekoga, ki ne išče vas.

Spoštujte se

Ne pristanite na razmerje samo zato, ker ste sami. Če opazite, da je ob vas strupena oseba, čim prej odidite. Ne nadaljujte nečesa, kar je že vnaprej obsojeno na bolečino.

Poslušajte svoje srce, ne drugih ljudi

Sami ste odgovorni za svoje odločitve. Vi veste, kaj je v razmerju pomembno za vas in kaj ne. Nihče drug vam ne more povedati, kaj si želite, kaj čutite.

Zabavajte se

Uživajte. Bodite to, kar ste. Pojdite na pijačo s prijatelji. Plešite. Živite ta trenutek.

Ne razmišljajte preveč

Ne načrtujte prihodnosti. Prepustite se toku. Vse se bo izšlo tako, kakor se mora. Objemite se!

olasz-andras-VnOIJr8z4RY-unsplash Naredi prav tudi takrat, ko nihče ne gleda: lastnosti, ki označujejo osebo z integriteto baylee-gramling-0U9Kao2DTL8-unsplash Ko ljubiš … oprostiš! ali-pazani-uQ1EiYpoaXM-unsplash Če delaš teh 9 stvari, imaš visoko čustveno inteligenco in obvladuješ svoje občutke shutterstock_559670986 Kaj moški v resnici mislijo, ko vas “zasipajo” s komplimenti? ·